PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

RECENZE - hodinky CASIO SGW 450HD-1B

23.07.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi sportovních hodinek Casio SGW 450HD-1B, které nám na recenzi zapůjčila společnost Helveti. Hodinky jsou již hodně dlouhou dobu každodenním společníkem správného muže. Tímto společníkem jsou i pro příslušníky IZS a ozbrojených složek. Kdy navíc právě tito uživatelé potřebují nejen základní funkce, ale i něco navíc. číst více

RECENZE - hybridní IWB pouzdro Šakal

26.06.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

Dnes vám přinášíme recenzi hybridního IWB pouzdra od značky ŠAKAL. Toto pouzdro na recenzi poskytla společnost ŠAKAL. Každý kdo má zbraň si naprosto uvědomuje, jak důležité je mít na zbraň kvalitní pouzdro, protože pouzdro je věc, která zbraň nejen chrání, ale také musí umožňovat rychlé tasení. Navíc v případě skrytého nošení je to všechno platí mnohem více. Nezáleží na tom život pouze toho, kdo zbraň použije, ale někoho dalšího. číst více

RECENZE - svítilna LEDLENSER P7R

23.06.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi svítilny LEDLENSER a to konkrétně modelu P7R. V recenzi se dočtete o naší spokojenosti s touto značkou a popřípadě i o jejích nedostatcích. Recenzi vám můžeme poskytnout díky spolupráci se společností MORIS DISTRIBUTION, která tyto brýle poskytla. číst více

RECENZE - svítilna Trooper 73R

30.05.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi svítilny Tropper 73R. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu EUROLAMP. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny a dále jsme byly s testovanou svítilnou spokojeni. Svítilnu podrobíme standartnímu testování, které prověří její výkon ve službě. číst více

RECENZE - multitool LEATHERMAN SURGE

20.05.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi multitoolu LEATHERMAN a to konkrétně modelu SURGE. V recenzi se dočtete o naší spokojenosti s touto značkou a popřípadě i o jejích nedostatcích. Recenzi vám můžeme poskytnout díky spolupráci se společností MORIS DISTRIBUTION, která tento mulitool poskytla. číst více

RECENZE - čištění BREAKTHROUGH

17.05.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi novinky na trhu, kterou nabízí společnost HABRESTO  ARMS s.r.o. a to čištění od společnosti BREAKTHROUGH. Toto čištění je naprostou novinkou na českém trhu a můžete ho zakoupit od letošního roku. Toto čištění pro vás můžeme otestovat díky spolupráci se společností HABRESTO ARMS s.r.o. .  Tato společnost je naším novým dlouhodobým partnerem a můžete se těšit na recenze mnoha z jejich produktů. číst více

RECENZE - boty LALO SHADOW AMPHIBIAN 8" BLACK OPS

10.05.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi novinky, kterou nabízí společnost HABRESTO a to taktické LALO SHADOW Amphibian 8“ Black Ops. Tato obuv je naprostou novinkou na českém trhu a můžete jí zakoupit od letošního roku. Tuto obuv pro vás můžeme otestovat díky spolupráci se společností HABRESTO ARMS s.r.o..  Tato společnost je naším novým dlouhodobým partnerem a můžete se těšit na recenze mnoha z jejich produktů. číst více

RECENZE – MasoHere – sušené maso trochu jinak…

02.05.2018  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Redakce PN

Každý to ve službě zná moc dobře. Málo času na vše, stravování za chodu, nebo vůbec. Hlad provází službou mnohé strážníky i policisty a to zejména z toho důvodu, že zkrátka sednout si a najíst se zabere příliš mnoho času, luxus v podobě restaurace a čekání na donesení pokrmu si dovolí jen málokdo. Nám se na test dostal biltong, tedy sušené maso podle tradiční africké receptury. číst více

Rozhovor s Jaroslavem Kuracinou

23.04.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Grand Power

Něco o životě Jaroslava Kuraciny Jaroslav Kuracina, zakladatel a generální ředitel společnosti GRAND POWER Ltd. se narodil ve středním průmyslovém městě Ružomberok na Slovensku, ale strávil své dětství v odlehlém regionu Orava, známém jako údolí hladu. Tato část jeho života pravděpodobně ovlivnila jeho budoucnost nejradikálnějším způsobem. Strávil hodně času se svým dědečkem, který měl zvláštní vztah s armádou a zbraněmi.   číst více

RECENZE - pouzdra Design Tech a beranidlo

23.04.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi pouzder a dalších vychytávek od společnosti DesignTech. Jedná se o stehenní pouzdro na služební zbraň CZ 75 a pouzdro na zbraň Glock 17. Dále jsme na testování obdrželi beranidlo, opasek a opaskové pouzdro na dokumenty, kdy výrobcem těchto produktů je také společnost Designtech. číst více