PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

Recenze Cold Steel Recon 1 Clip Point Half Serr

01.10.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Václav Kopeček

Dnes vám přinášíme recenzi zavíracího nože pro každodenní použití od firmy Cold Steel a to jednoho z jejich nejlepších kousků Cold Steel Recon 1 Clip Point Half Serr. Tento zajímavý nůž nám na recenzi poskytla společnost AZ NOŽE, která je naším dlouhodobým partnerem. číst více

Recenze multitool Leatherman OHT

01.10.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Václav Kopeček

Dnes pro vás přinášíme recenzi multitoolu LEATHERMAN a to konkrétně modelu OHT. V recenzi se dočtete o naší spokojenosti s touto značkou a popřípadě i o jejích nedostatcích. Recenzi vám můžeme poskytnout díky spolupráci se společností MORIS DISTRIBUTION, která tento mulitool poskytla. Jedná se o jedinečný typ mulitoolu. O jeho jedinečnosti se dočtete dále v recenzi. číst více

TEST: Bojový batoh CZ 4M FOP 35 – drsňák s velkou nosností

25.07.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Po delší době a opravdu intenzivním, půlročním testování vám přinášíme recenzi na batoh od společnosti 4M Systems. Batoh je v multicam kamufláži, která sice nemusí vyhovovat všem, ale batohu dodává drsný vzhled přímo jej řadící pro využití ve speciálních operacích. Ale ruku na srdce, i v našich lesích udělá dost parády. číst více

RECENZE: Expres Menu - chutné, zdravé a trvanlivé

10.06.2019  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Redakce PN, MV

Na našich stránkách proběhlo již několik testů jídel vhodných do terénu, s dlouhou trvanlivostí. Nyní se nám dostalo do ruky, či lépe na talíř několik jídel od Expres Menu a doslovně nás to dostalo. Jak všichni znáte, někdy se stravujeme ve shonu, nestíháme, čínské polévky jsou základ každého šuplíku. A to není dobře. Proto je zde náš test dobrot, které jsou nejen vyvážené, ale i chutné a bez přidaných sajrajtů! číst více

RECENZE MULTITOOL LEATHERMAN OHT

02.06.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi multitoolu LEATHERMAN a to konkrétně modelu OHT. V recenzi se dočtete o naší spokojenosti s touto značkou a popřípadě i o jejích nedostatcích. Recenzi vám můžeme poskytnout díky spolupráci se společností MORIS DISTRIBUTION, která tento mulitool poskytla. Jedná se o jedinečný typ mulitoolu. O jeho jedinečnosti se dočtete dále v recenzi. číst více

RECENZE – Selk´bag – spacák, nespacák, který si zamilujete

16.05.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Oblékáte si spacák, nebo si do něj zkrátka vlezete? Když náš kolega přišel s tím, že viděl někoho chodit ve spacáku minulý rok při kempování ve Slovinsku, každý z nás si klepal na hlavu. Ne dlouho. Stačilo trochu pátrat, nalézt, slovo dalo slovo a my vám přinášíme recenzi po měsíčním používání Selk´bagu, tedy tak trochu jiného spacího pytle. číst více

RECENZE: voděodolný kufr PCF-2008-B z Eurolampu

17.04.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Každý řešíme jak nejlépe uchovat naše mazlíčky. Někdo používá tovární kufříky, někdo si potrpí na větší komfort. V dnešní recenzi se podíváme na odolný kufr s pěnou od společnosti Eurolamp, který je přímo určen na zbraně a díky pěně se přizpůsobí většině krátkých střelných zbraní, které jsou na trhu k mání. číst více

RECENZE bunda ROTHCO SPEC OPS

24.02.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes Vám přinášíme recenzi bundy  ROTHCO SPEC OPS, kterou jsme pro vás mohli otestovat díky společnosti BULLARMYSHOP. Jedná se o bundu za zajímavou cenu, tak jsme sami zvědaví, jak to bude s kvalitou bundy. číst více

RECENZE ROTHCO SPEC OPS FLEECE

19.02.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes Vám přinášíme recenzi mikiny ROTHCO SPEC OPS FLEECE, kterou jsme pro vás mohli otestovat díky společnosti BULLARMYSHOP. Jedná se o mikinu za zajímavou cenu, tak jsme zvědaví jaké budou její vlastnosti. číst více

RECENZE: Wander Tactical Triceratops

17.01.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN, M.Voska

Asi nejpodivnější nůž, který byl v redakci PN testován. „Co to je?“ To byla první slova po vybalení. Po měsíci testování ale zavládla jiná rétorika. Teď ho mám já! Tak na nás tento prcek zapůsobil. Triceratops byl rohatý dinosaurus a v našem testu se podíváme na tento malý velký nůž z Itálie, který nás zkrátka nadchnul! číst více