PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

RECENZE - multitool LEATHERMAN SURGE

20.05.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi multitoolu LEATHERMAN a to konkrétně modelu SURGE. V recenzi se dočtete o naší spokojenosti s touto značkou a popřípadě i o jejích nedostatcích. Recenzi vám můžeme poskytnout díky spolupráci se společností MORIS DISTRIBUTION, která tento mulitool poskytla. číst více

RECENZE - čištění BREAKTHROUGH

17.05.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi novinky na trhu, kterou nabízí společnost HABRESTO  ARMS s.r.o. a to čištění od společnosti BREAKTHROUGH. Toto čištění je naprostou novinkou na českém trhu a můžete ho zakoupit od letošního roku. Toto čištění pro vás můžeme otestovat díky spolupráci se společností HABRESTO ARMS s.r.o. .  Tato společnost je naším novým dlouhodobým partnerem a můžete se těšit na recenze mnoha z jejich produktů. číst více

RECENZE - boty LALO SHADOW AMPHIBIAN 8" BLACK OPS

10.05.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi novinky, kterou nabízí společnost HABRESTO a to taktické LALO SHADOW Amphibian 8“ Black Ops. Tato obuv je naprostou novinkou na českém trhu a můžete jí zakoupit od letošního roku. Tuto obuv pro vás můžeme otestovat díky spolupráci se společností HABRESTO ARMS s.r.o..  Tato společnost je naším novým dlouhodobým partnerem a můžete se těšit na recenze mnoha z jejich produktů. číst více

RECENZE – MasoHere – sušené maso trochu jinak…

02.05.2018  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Redakce PN

Každý to ve službě zná moc dobře. Málo času na vše, stravování za chodu, nebo vůbec. Hlad provází službou mnohé strážníky i policisty a to zejména z toho důvodu, že zkrátka sednout si a najíst se zabere příliš mnoho času, luxus v podobě restaurace a čekání na donesení pokrmu si dovolí jen málokdo. Nám se na test dostal biltong, tedy sušené maso podle tradiční africké receptury. číst více

Rozhovor s Jaroslavem Kuracinou

23.04.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Grand Power

Něco o životě Jaroslava Kuraciny Jaroslav Kuracina, zakladatel a generální ředitel společnosti GRAND POWER Ltd. se narodil ve středním průmyslovém městě Ružomberok na Slovensku, ale strávil své dětství v odlehlém regionu Orava, známém jako údolí hladu. Tato část jeho života pravděpodobně ovlivnila jeho budoucnost nejradikálnějším způsobem. Strávil hodně času se svým dědečkem, který měl zvláštní vztah s armádou a zbraněmi.   číst více

RECENZE - pouzdra Design Tech a beranidlo

23.04.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi pouzder a dalších vychytávek od společnosti DesignTech. Jedná se o stehenní pouzdro na služební zbraň CZ 75 a pouzdro na zbraň Glock 17. Dále jsme na testování obdrželi beranidlo, opasek a opaskové pouzdro na dokumenty, kdy výrobcem těchto produktů je také společnost Designtech. číst více

RECENZE – Selk´bag – spacák, nespacák, který si zamilujete

19.04.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Oblékáte si spacák, nebo si do něj zkrátka vlezete? Když náš kolega přišel s tím, že viděl někoho chodit ve spacáku minulý rok při kempování ve Slovinsku, každý z nás si klepal na hlavu. Ne dlouho. Stačilo trochu pátrat, nalézt, slovo dalo slovo a my vám přinášíme recenzi po měsíčním používání Selk´bagu, tedy tak trochu jiného spacího pytle. číst více

RECENZE - Brýle WILEY X SAINT

16.04.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi brýlí značky WILEY X a to konkrétně modelu SAINT. V recenzi se dočtete o naší spokojenosti s touto značkou a popřípadě i o jejích nedostatcích. Recenzi vám můžeme poskytnout díky spolupráci se společností MORIS DISTRIBUTION, která tyto brýle poskytla. číst více

RECENZE - nůž KIZLYAR SUPREME® ECHO D2

14.04.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi pevného nože pro každodenní použití od firmy Kizlyar Supreme a to jednoho z jejich nejlépe vzhledově vypadajících kousků KIZLYAR SUPREME® ECHO D2. Tento zajímavý nůž nám na recenzi poskytla společnost HQH, která je naším dlouhodobým partnerem. číst více

RECENZE: Praky Jan Nowak – zbraň, která vás vrátí do dětství

26.03.2018  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Redakce PN

Hračka z klukovských let, nebo nebezpečná a při malém tréninkovém úsilí velice přesná zbraň s dostřelem v řádu desítek metrů? Obojí je pravda. Nicméně lov v ČR je prakem zakázaný a tak si představme nové, moderní praky, které nám zpříjemní nejedno volné odpoledne a dost možná vaše ratolesti i odloží tablet, či mobil a prožijí vaší klukovskou radost.    číst více