PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

RECENZE - MULTITOOL LEATHERMAN MUT

30.12.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi multitoolu LEATHERMAN a to konkrétně modelu MUT. V recenzi se dočtete o naší spokojenosti s touto značkou a popřípadě i o jejích nedostatcích. Recenzi vám můžeme poskytnout díky spolupráci se společností MORIS DISTRIBUTION, která tento mulitool poskytla. číst více

RECENZE: Extreme EDC Belt - nůž v opaskové sponě

20.12.2018  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Redakce PN

Říká se, že každý správný muž má mít v kapse nůž. A my dodáváme, že každý správný muž má mít i kvalitní kožený pásek. A co to trochu zkombinovat? To napadlo konstruktéra z České republiky Jirku a vznikl tak zajímavý počit. Maličký nožík v opaskové sponě. Dnešní recenze není recenzí v pravém slova smyslu, ale spíše ukázky práce šikovného člověka, kdy je výroba kompletně prováděna v ČR! číst více

TEST sebeobranný prostředek od Richarda Příkazského – Škut

08.11.2018  |   PN Recenze  |   3 komentářů  |   Redakce PN a M.Voska

Škut, jak se tato velice šikovná věcička jmenuje snad ani nelze nazvat nožem. Autor si nedával za cíl udělat sebeobranný nůž, ale prostředek, který může odvrátit útok, či mu zamezit. Tím vyrovná případě i nepoměrně rozdílné síly protivník vs.obránce a především konstrukce nebyla zamýšlena jako prostředek na zabití. O čemž svědčí i délka čepele. Více ovšem již v našem testu… číst více

RECENZE - kamery CEL-TEC M6 DUAL a CEL-TEC M5 Dual Touch

23.10.2018  |   PN Recenze  |   4 komentářů  |   redakce PN

Kamera do vozidla – v dnešní době nutnost Kamera do auta je v dnešní době téměř již samozřejmostí. Věc, kterou jsme v dřívějších dobách vídali pouze u profesionálních řidičů, nebo u vozidel bezpečnostních složek, se čím dál tím více stává součástí i běžného života normálních řidičů. Ovšem v případě těchto kamer se nejedná o běžně známé modely kamer. Jedná se o kamery ve zpětných zrcátkách i s kamerou zpětnou. číst více

RECENZE - kalhoty 24-7 ECLIPSE

20.10.2018  |   PN Recenze  |   2 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi kalhot 24-7 TACTICAL, které pro vás můžeme otestovat díky společnosti BULLARMYSHOP. Jedná se o kalhoty, které by měli vyhovovavat, jak na normální nošení, tak i do služby. číst více

RECENZE - produkty společnosti Prime Safety

17.10.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi vybavení od společnosti Prime Safety, a to vybavení od výstražného světla až po zdravotnické vybavení.  Jak jsme byly testování spokojeni, se dozvíte dále v recenzi. číst více

RECENZE - svítilna LEDLENSER P4X

16.10.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi svítilny LEDLENSER a to konkrétně modelu P4X. Každý příslušník ozbrojených složek má  u sebe svítilnu, ale mnoho z nich i záložní svítilnu. Jedna varianta této svítilny je i právě testovaná svítilna LEDLENSER P4X. číst více

RECENZE - blůza TRU TRU SPEC

16.10.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi blůzy TRU TRU SPEC, kterou pro vás můžeme otestovat díky společnosti BULLARMYSHOP. Má se jednat o blůzu, která je vhodná jak pro výkon služby, tak i na civilní nošení, tak jsme sami zvědavý. číst více

RECENZE - batoh Snugpak Xecot 35l

16.10.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi batohu značky Snugpak a to konkrétně modelu XOCET o objemu 35l. Recenzi tohoto batohu vám můžeme přinést díky našemu novému partnerovi a to společnosti BULLARMYSHOP.  Značka Snugpak je ve světě celkem vyhlášená, tak uvidíme, jak jejich batoh obstojí v naší recenzi. číst více

RECENZE - policejní kamera CEL-TEC PK65

05.09.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

Dnes vám přinášíme recenzi policejní kamery CEL-TEC PK65. Recenzi této kamery Vám můžeme přinést díky společnosti CEL-TEC. Tato společnost je výhradním dovozcem této kamery. Jedná se o z nejlevnějších model policejní kamery od společnosti CEL-TEC, takže jsme na něj sami zvědaví. číst více