PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

RECENZE - Balistické pláty společnosti ARGUN

30.10.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Vážení čtenáři, dnes vás nečeká naše standartní recenze, ale recenze produktů, které jsme u nás ještě neměli a to jen díky spolupráci se společností ARGUN. Jak jistě víte, tak společnost ARGUN patří mezi špičku ve výrobě balistických ochranných prostředků. Dnešní recenze se týká právě balistických ochranných prostředků a to balistických plátů a měkké balistiky. Navíc se nejedná pouze o psanou recenzi, ale také video recenzi, abyste i vy viděli vše co my a mohli jsme vám takto naší recenzi potvrdit. číst více

střelecké závody HQH OPEN 2 GUN CHALLENGE

12.10.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dne 17.9.2017 proběhly ve výcvikovém středisku ATAC Stod u Plzně kombinované střelecké závody útočné pušky a pistole/revolveru HQH OPEN 2 GUN CHALLENGE. číst více

RECENZE Manly Comrade - nejlepší slipjoint na trhu

06.10.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Napsat při recenzi, že je něco nejlepší si říká o zaujatost, nebo neznalost. Ale to není případ nože MANLY Comrade z Bulharska. Pokud vám tato firma nic neříká, nevěšte hlavu. Jde o báječné a bezkonkurenčně zpracované nože, ze kterých přímo dýchá kvalita, preciznost a um. V dnešní recenzi si ukážeme zavírací model Comrade a věřte, že se stane opravdovým kamarádem. V této cenové kategorii jde o to nejlepší, co lze v konstrukci ,,slipjoint" koupit.  číst více

RECENZE - POUZDRO NA ZBRAŇ BLACKHAWK! OMEGA VI ULTRA UNIVERSAL MODULAR LIGHT

10.09.2017  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Václav Kopeček

Dnes vám přinášíme recenzi taktického pouzdra od značky BLACKHAWK. Toto pouzdro  na recenzi poskytla společnost HQH, která je naším dlouhodobým partnerem v recenzích. Pokud hledáte mnoho možností nošení jednoho pouzdra, tak jste právě nalezli dokonalé řešení. A k tomu navíc i pouzdro na jakoukoliv zbraň se svítilnou. číst více

RECENZE - brýle EDGE TACTICAL

07.09.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi brýlí značky EDGE TACTICAL. V recenzi se dočtete o dvou modelech brýlí této značky, která samozřejmě nabízí o mnoho více modelů. Recenzi vám můžeme poskytnout díky spolupráci se společností EUROLAMP, která tyto brýle poskytla a je naším dlouhodobým partnerem. číst více

RECENZE - pouzdro DesignTech

25.07.2017  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi pouzdra od společnosti DesignTech. Jedná se o stehenní pouzdro na služební zbraň CZ 75 compact se svítilnou a dvěma pojistkami.  Stehenních pouzder na tento typ zbraně se svítilnou moc na trhu není, natož pak, aby splňovali požadavek na dvě pojistky. Proto jsme velmi zvědavi, jak pouzdro obstojí v našich testech. Dále jsme na testování obdrželi pouzdro na dva zásobníky se závěsem typu pádlo. číst více

RECENZE Leatherman Raptor - nůžky pro profesionály

23.07.2017  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Redakce PN

Značku Leatherman není třeba dlouze představovat. Jejich nářaďáky, či chcete-li multitooly - nářaďové kleště zná celý svět. Nám se do redakce na dlouhodobý test dostal model Raptor. Jde o profesionální záchranářské nůžky, které naleznou uplatnění v mnoha oborech, včetně policejní práce.Co víc, se zárukou 25 let! číst více

RECENZE - laserové rytí na zbraně

12.07.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Vážení čtenáři dnes vám přinášíme poněkud netradiční recenzi. A to na téma laserového značení zbraní takzvaného rytí. Tuto úpravu zbraní jsme otestovali u společnosti Bohemia Air Soft. číst více

Nový partner - společnost Argun

12.07.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Vážení čtenáři, Jak jste si již mohli všimnout, tak se na našich stránkách objevil banner společnosti ARGUN. Máme tu čest vám oznámit, že společnost ARGUN se stala naším partnerem a můžete se těšit na recenze jejich produktů.  Díky této spolupráci se můžete těšit nejen na klasické recenze, ale i videa. A tyto recenze se budou týkat současného hžavého tématu a to balistické ochrany.  V současné době si nejen členové ozbrojených složek, ale i civilní střelci čím dál tím častěji pořizují neprůstřelné vesty, nebo nosiče balistických panelů. A věřte, že naše recenze vám poskytnou informace, které vám pomohou s jejich výběrem.  číst více

RECENZE - rukavice COP CR214 TS

08.07.2017  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi taktických rukavic značky COP CR214 TS. Tyto rukavice na recenzi poskytla společnost POLICE-SHOP.CZ. Každý kdo slouží u ozbrojených složek, ví jak důležitá je ochrana rukou. Dalším důležitým aspektem kvalitních rukavic je komfort při střelbě. Dále jsme na testování k rukavicím dostali závěs na rukavice od společnosti Dasta model 681. číst více