PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

RECENZE - zbraňová svítilna s laserem Fenix GL22

31.01.2023  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi taktické svítilny na zbraň Fenix GL22. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu Kronium. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny i to, jak obstála v praktickém využití. Svítilnu pod zbraň dnes již vidí mnoho jejich držitelů jako nezbytnost, a to jak z ozbrojených složek, tak i v civilním sektoru. Navíc tato svítilna je vybavena i laserem číst více

RECENZE - Taktická svítilna FENIX GL19R

04.01.2023  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi taktické svítilny na zbraň Fenix GL19R. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu Kronium. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny i to, jak obstála v praktickém využití. Svítilnu pod zbraň dnes již vidí mnoho jejich držitelů jako nezbytnost, a to jak z ozbrojených složek, tak i v civilním sektoru. Navíc nedávno jsme měli možnost testovat i jinou zbraňovou svítilnu od Fenix. Menším rozdílem je to, že tento model lze umístit i na dlouhou zbraň včetně dálkového spínače číst více

RECENZE - BOTY CRISPI LUSH AT GTX

04.03.2022  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi obuvi společnosti CRISPI a to modelu CRISPI LUSH AT GTX. Mnoho lidí asi tuto značku nezná, ale jedná se o špičkového výrobce z Itálie. Tuto obuv pro vás můžeme otestovat díky spolupráci se společností HQH. číst více

Zásahová jednotka pro onkologicky nemocné děti

01.03.2022  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Převzato z krimi-plzeň

  Již pět let v České republice funguje projekt Malá Jóga, který zajišťuje onkologicky nemocným dětem z celé republiky vhodnou pohybovou aktivitu v období léčby a bezprostředně po ní jako prevenci ztráty fyzické kondice a pohybových komplikací.      Děti všech věkových kategorií cvičí pod vedením zkušených lektorů, a to v domácím prostředí. Lektoři dětské jógy dojíždějí za dětmi domů, čímž dochází k významné redukci rizika infekce a také odpadá zátěž spojená s dojížděním.       Komplexní cvičení pomáhá rozvíjet nejen fyzickou kondici a svalovou sílu, ale také koordinaci, stabilitu a smyslové vnímání, je prospěšné dechovým, trávicím a vylučovacím funkcím organismu.      Cvičení vychází z klasické jógy a je přizpůsobené věku a schopnostem dítěte, probíhá formou her a cviky napodobují zvířata, rostliny i předměty kolem nás.      Příběhy některých dětí si můžete přečíst na stránkách organizace. číst více

Eshop Dachs Knives

12.12.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Jak si mnozí z vás zcela jistě všimli, tak nás partner a hlavně výrobce dokonalých nožů Radim Dachs otevřel nový eshop https://www.dachsknives.com/, kde jeho skvělé výrobky můžete zakoupit, nebo popřípadě objednat. Za nás je to skvělý krok kupředu a přejeme mnoho obchodních úspěchů. Přeci jen každý správný nuž má mít u sebe nůž a pokud je to nůž od Radima, tak u sebe nosíte dokonalého společníka, který vás nikdy nenechá na holičkách. číst více

Camp Zero náš partner

12.12.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Helena Váňová Production

Dovolili jsme si převzít hezký článek o našem partnerovi společnosti CAMP ZERO, který sepsala Helena Váňová Production číst více

RECENZE - TAKTICKÁ SVÍTILNA FENIX TK 16 V2.0

11.07.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi nové svítilny od výrobce FENIX a to modelu FENIX TK16 V2.0. Tuto baterku pro vás můžeme otestovat díky obchodu KRONIUM, který nám ji zapůjčil společně s dalším příslušenstvím. V recenzi se dočtete nejen technické specifikace tohoto výrobku, ale i to jaké příslušenství jsme s ním testovali. Svítilna jako vždy od našich testerů dostala slušně do těla. číst více

RECENZE - ENDELbags

25.04.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

Dnes vám přinášíme recenzi vybavení od značky ENDELbags a to konkrétně modelu přepravního pouzdra pro karabinu přes jedno rameno a brašny SHAMS. Recenzi tohoto vybavení Vám můžeme přinést díky společnosti ENDELbags.  číst více

RECENZE - PRABOS taktická obuv PHANTOM LOW GTX Spider Black

23.04.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

Dnes vám přinášíme recenzi novinky společnosti PRABOS a to taktickÉ obuv PHANTOM LOW GTX Spider Black. Tuto obuv pro vás můžeme otestovat díky spolupráci se společností PRABOS. číst více

Označení zbraní Prime Safety

07.02.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Jistě si mnoho z vás při útoku na Kapitol Spojených států amerických, že někteří členové ozbrojených složek měli označené závěry barevnými polepy. číst více