PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

TEST: Stan Trimm Delta D

07.01.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN, foto Martin Provazník

Test stanu byl pro nás výzvou. Taktické vybavení, baterky, pouzdra na zbraně a další od nás dobře znáte, ale otestovat stan od značky Trimm (Česká republika), který je přímo určený na treky snad všude po světě. Trimm Delta D ovšem vyžadoval opravdu dlouhodobý test - zkoušku odolnosti, vodního sloupce, atp. a proto vám přinášíme recenzi po více než jednom roce intenzivního zkoušení. A jak si stan Trimm Delta D vedl? číst více

RECENZE - poudra SAFARILAND

02.01.2019  |   PN Recenze  |   2 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi pouzder SAFARILAND. Tyto pouzdra na recenzi poskytla společnost HQH, která je naším dlouhodobým partnerem v recenzích. Pouzdro je každodenním společníkem ve službě a musíte se na něj vždy spolehnout. Pouzdra SAFARILAND jsou ve světě jedny z nejznámějších, takže uvidíme, jak si obstojí v našich testech. číst více

RECENZE - mobilní telefon CAT S61

02.01.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi mobilního telefonu CAT S61. Jedná se o novinku roku 2018, kterou jsme měli možnost dlouhodobě testovat. V recenzi se dočtete technické specifikace, ale také to jak jsme byly v rámci testování s telefonem spokojeni. Za možnost testu děkujeme společnosti TCCM. číst více

RECENZE - zbraňová svítilna Nightstick TWM-850XLS

02.01.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi taktické svítilny na zbraň NIGHTSTICK TWM-850XLS. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu EUROLAMP. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny i to, jak obstála v reálném využití. V dnešní době již čím dál tím častěji vidíte umístěné svítilny na zbraních ozbrojených složek, ale také na soukromých střelnicích. Proto věříme, že v této recenzi naleznete svého favorita. Jedná se u nás o neznámou značku s příznivou cenou, tak jsme sami zvědavý, co svítilna přinese na trh. číst více

Představujeme: Glock 19 Ultralight – váží pouhých 369 gramů!

30.12.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN, MV

Rakouský Glock byl vždy velice inovativní. Nicméně to, co nám bylo představeno teď v závěru roku nám vyrazilo dech. Jde o běžný Glock 19, který všichni důvěrně známe, ale oproti klasické verzi váží pouhých 369 gramů i se zásobníkem. Tím překonává i maličký Glock 42, který váží 390 gramů. Přídomek Ultralight mu tedy po právu patří. číst více

RECENZE - Zámek ZORE X-CORE

30.12.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi novinky na trhu, kterou nabízí společnost HABRESTO  ARMS s.r.o. a to zámku ZORE X-CORE. Toto zámek  je naprostou novinkou na českém trhu a můžete ho zakoupit od letošního roku. Tento zámek pro vás můžeme otestovat díky spolupráci se společností HABRESTO ARMS s.r.o. .  Tato společnost je naším novým dlouhodobým partnerem a můžete se těšit na recenze mnoha z jejich produktů. číst více

RECENZE - MULTITOOL LEATHERMAN MUT

30.12.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi multitoolu LEATHERMAN a to konkrétně modelu MUT. V recenzi se dočtete o naší spokojenosti s touto značkou a popřípadě i o jejích nedostatcích. Recenzi vám můžeme poskytnout díky spolupráci se společností MORIS DISTRIBUTION, která tento mulitool poskytla. číst více

RECENZE: Extreme EDC Belt - nůž v opaskové sponě

20.12.2018  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Redakce PN

Říká se, že každý správný muž má mít v kapse nůž. A my dodáváme, že každý správný muž má mít i kvalitní kožený pásek. A co to trochu zkombinovat? To napadlo konstruktéra z České republiky Jirku a vznikl tak zajímavý počit. Maličký nožík v opaskové sponě. Dnešní recenze není recenzí v pravém slova smyslu, ale spíše ukázky práce šikovného člověka, kdy je výroba kompletně prováděna v ČR! číst více

TEST sebeobranný prostředek od Richarda Příkazského – Škut

08.11.2018  |   PN Recenze  |   3 komentářů  |   Redakce PN a M.Voska

Škut, jak se tato velice šikovná věcička jmenuje snad ani nelze nazvat nožem. Autor si nedával za cíl udělat sebeobranný nůž, ale prostředek, který může odvrátit útok, či mu zamezit. Tím vyrovná případě i nepoměrně rozdílné síly protivník vs.obránce a především konstrukce nebyla zamýšlena jako prostředek na zabití. O čemž svědčí i délka čepele. Více ovšem již v našem testu… číst více

RECENZE - kamery CEL-TEC M6 DUAL a CEL-TEC M5 Dual Touch

23.10.2018  |   PN Recenze  |   4 komentářů  |   redakce PN

Kamera do vozidla – v dnešní době nutnost Kamera do auta je v dnešní době téměř již samozřejmostí. Věc, kterou jsme v dřívějších dobách vídali pouze u profesionálních řidičů, nebo u vozidel bezpečnostních složek, se čím dál tím více stává součástí i běžného života normálních řidičů. Ovšem v případě těchto kamer se nejedná o běžně známé modely kamer. Jedná se o kamery ve zpětných zrcátkách i s kamerou zpětnou. číst více