PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

«12345.....12»

RECENZE: Wander Tactical Triceratops

03.12.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN, M.Voska

Asi nejpodivnější nůž, který byl v redakci PN testován. „Co to je?“ To byla první slova po vybalení. Po měsíci testování ale zavládla jiná rétorika. Teď ho mám já! Tak na nás tento prcek zapůsobil. Triceratops byl rohatý dinosaurus a v našem testu se podíváme na tento malý velký nůž z Itálie, který nás zkrátka nadchnul! číst více

TEST sebeobranný prostředek od Richarda Příkazského – Škut

08.11.2018  |   PN Recenze  |   2 komentářů  |   Redakce PN a M.Voska

Škut, jak se tato velice šikovná věcička jmenuje snad ani nelze nazvat nožem. Autor si nedával za cíl udělat sebeobranný nůž, ale prostředek, který může odvrátit útok, či mu zamezit. Tím vyrovná případě i nepoměrně rozdílné síly protivník vs.obránce a především konstrukce nebyla zamýšlena jako prostředek na zabití. O čemž svědčí i délka čepele. Více ovšem již v našem testu… číst více

RECENZE - kamery CEL-TEC M6 DUAL a CEL-TEC M5 Dual Touch

23.10.2018  |   PN Recenze  |   3 komentářů  |   redakce PN

Kamera do vozidla – v dnešní době nutnost Kamera do auta je v dnešní době téměř již samozřejmostí. Věc, kterou jsme v dřívějších dobách vídali pouze u profesionálních řidičů, nebo u vozidel bezpečnostních složek, se čím dál tím více stává součástí i běžného života normálních řidičů. Ovšem v případě těchto kamer se nejedná o běžně známé modely kamer. Jedná se o kamery ve zpětných zrcátkách i s kamerou zpětnou. číst více

RECENZE - kalhoty 24-7 ECLIPSE

20.10.2018  |   PN Recenze  |   2 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi kalhot 24-7 TACTICAL, které pro vás můžeme otestovat díky společnosti BULLARMYSHOP. Jedná se o kalhoty, které by měli vyhovovavat, jak na normální nošení, tak i do služby. číst více

RECENZE - produkty společnosti Prime Safety

17.10.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi vybavení od společnosti Prime Safety, a to vybavení od výstražného světla až po zdravotnické vybavení.  Jak jsme byly testování spokojeni, se dozvíte dále v recenzi. číst více

RECENZE - svítilna LEDLENSER P4X

16.10.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi svítilny LEDLENSER a to konkrétně modelu P4X. Každý příslušník ozbrojených složek má  u sebe svítilnu, ale mnoho z nich i záložní svítilnu. Jedna varianta této svítilny je i právě testovaná svítilna LEDLENSER P4X. číst více

RECENZE - blůza TRU TRU SPEC

16.10.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi blůzy TRU TRU SPEC, kterou pro vás můžeme otestovat díky společnosti BULLARMYSHOP. Má se jednat o blůzu, která je vhodná jak pro výkon služby, tak i na civilní nošení, tak jsme sami zvědavý. číst více

RECENZE - batoh Snugpak Xecot 35l

16.10.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi batohu značky Snugpak a to konkrétně modelu XOCET o objemu 35l. Recenzi tohoto batohu vám můžeme přinést díky našemu novému partnerovi a to společnosti BULLARMYSHOP.  Značka Snugpak je ve světě celkem vyhlášená, tak uvidíme, jak jejich batoh obstojí v naší recenzi. číst více

RECENZE nůž ANV P200 - Acta Non Verba. Česká novinka se dere vpřed

13.10.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Značka nožů ANV, resp. Acta non verba bude většině z vás neznámá. Jde o novou značku na našem trhu. Jde o moderní nože, které vznikají v České republice. O nožířské tradici u nás není pochyb, leč pravdou je, že nový vítr, moderní pojetí a kvalitní materiály, to je to, co u nás chybělo... V naší recenzi vám představíme nůž mdelové řady P, tedy pevné nože a to model P200. číst více

RECENZE - policejní kamera CEL-TEC PK65

05.09.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

Dnes vám přinášíme recenzi policejní kamery CEL-TEC PK65. Recenzi této kamery Vám můžeme přinést díky společnosti CEL-TEC. Tato společnost je výhradním dovozcem této kamery. Jedná se o z nejlevnějších model policejní kamery od společnosti CEL-TEC, takže jsme na něj sami zvědaví. číst více

«12345.....12»