PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

«12345.....14»

RECENZE: Nůž Charon III od Radima Dachse – EDC, i služební pracant

22.06.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

  Český nožíř Radim Dachs je znám odborné, ale i laické veřejnosti. Se svým bratrem se zabývá výrobou nožů od roku 2002, nicméně v jeho nabídce naleznete i kované repliky Japonských mečů vyráběných tradiční metodou technologií překládání oceli. V dnešní recenzi si představíme nůž Charon III, který lze nakonfigurovat dle přání zákazníka téměř neomezeně. Nůž je vhodný jak pro každodenní nošení, tak i pro pracovní nasazení. číst více

RECENZE - Kalhoty Helikon-Tex® Urban Tactical

03.05.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes Vám přinášíme recenzi kalhot Helikon-tex UTP, které jsme pro vás mohli otestovat díky společnosti obchodu SULLYHOZBROJNICE. V recenzi se dočtete, jak tyto již mezi lidmi dnes již jedny z nejznámějších kalhot obstáli u nás a to zejména s posunem od posledních testů, kdy jsme měli tyto kalhoty možnost testovat. číst více

Sullyho zbrojnice - nový partner

08.03.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Jak jste si jistě všimli, tak se mezi našimi bannery objevil jeden nový. Jedná se o nového patrnera, a to Sullyho zbrojnici. Jsme velmi rádi, že zrovna tohoto partnera můžeme představit a dále, že budeme moci testovat jeho produkty, jejichž recenze jistě budou pro nás i pro Vás velkým přínosem. číst více

RECENZE: Nůž M1917 od Jaromíra Kotěry – milovníci historie, zpozorněte!

20.02.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN, MV

V dnešní recenzi se nepodíváme na žádný ultra taktický nůž, na žádnou modernu v kydexu, ale vzpomínku na staré časy v podobě zcela věrné repliky Rakousko-Uherského útočného nože 1917, který vyrábí nožíř Jaromír Kotěra z Hořiček, tedy malebné vesničky v okrese Náchod. Na výrobě se podílí i pasíř Martin Tichý z Nového Města nad Metují. číst více

Recenze od elitního odstřelovače: batoh SAVOTTA Torrakko

03.02.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Elitní odstřelovač, bez redakčních úprav

Dnešní recenze, kterou vám přinášíme je jiná. Obvykle zboží testujeme v redakci několik týdnů, či měsíců. V tomto případě se testu ujal elitní odstřelovač, který má řadu zahraničních zkušeností z misí a nasazení, vykonává nejobtížnější úkoly a patří ke světové špičce, což vyjma misí dokazuje i na pravidelných nejvyšších příčkách odstřelovačských závodů po celém světě. Přinášíme vám recenzi batohu SAVOTTA Torrakko, který je sice určený jako lovecký, ale své uplatnění nalezne i při plnění služebních povinností, úkolů a misí. číst více

RECENZE - nůž StatGear Ausus - z USA až k nám

31.01.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Když se jednoho dne Avi Goldstein, špičkový, uznávaný NewYorský záchranář zamyslel nad kvalitou vybavení, které má ve službě k dispozici, dospěl k závěru, že to stále není ono. Pustil se proto do vlastního vývoje, využil i kampaní na Kickstarteru a výsledkem je tento nůž, který vám v testu přinášíme a nebudeme vás dlouho napínat. S kydexem si přímo říká o nošení na služebním opasku číst více

RECENZE - auto kamera CEL-TEC K4 DUAL GPS

05.01.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi kamery do auta CEL-TEC K4 DUAL GPS . Recenzi této kamery Vám můžeme přinést díky společnosti CEL-TEC. Tato společnost je výhradním dovozcem těchto kamer. Jedná se o kameru, která obsahuje i zadní kameru a je vybavena GPS a wifi modulem. číst více

RECENZE - Zámek ZORE X-CORE

04.12.2019  |   PN Recenze  |   2 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi novinky na trhu, kterou nabízí společnost HABRESTO  ARMS s.r.o. a to zámku ZORE X-CORE. Toto zámek  je naprostou novinkou na českém trhu a můžete ho zakoupit od letošního roku. Tento zámek pro vás můžeme otestovat díky spolupráci se společností HABRESTO ARMS s.r.o. .  Tato společnost je naším novým dlouhodobým partnerem a můžete se těšit na recenze mnoha z jejich produktů. číst více

RECENZE policejní kamera CEL-TEC PK90

30.11.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

Dnes vám přinášíme recenzi policejní kamery CEL-TEC PK90. Recenzi této kamery Vám můžeme přinést díky společnosti CEL-TEC. Tato společnost je výhradním dovozcem této kamery. Jedná se o naprostou novinku, tak jsme zvědavý, zdali se podařilo ještě zlepšit model PK80, který jsme již testovali. číst více

Recenze Cold Steel Recon 1 Clip Point Half Serr

01.10.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Václav Kopeček

Dnes vám přinášíme recenzi zavíracího nože pro každodenní použití od firmy Cold Steel a to jednoho z jejich nejlepších kousků Cold Steel Recon 1 Clip Point Half Serr. Tento zajímavý nůž nám na recenzi poskytla společnost AZ NOŽE, která je naším dlouhodobým partnerem. číst více

«12345.....14»