PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

«12345.....8»

RECENZE- Balistická vesta pro skryté nošení LS-24 od společnosti Argun

05.12.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi balistické vesty pro skryté nošení LS-24, kterou nám na recenzi poskytla společnost ARGUN. Takovéto vesty používají ozbrojené složky, ochranky, dále pak bezpečnostní agentury, ale čím dál tím častěji i soukromé osoby, takže věříme, že tato recenze pro vás jistě bude přínosem. číst více

RECENZE- Balistická vesta pro vrchní nošení LV-26 od společnosti Argun

03.12.2017  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi balistické vesty pro vrchní nošení LV-26, kterou nám na recenzi poskytla společnost ARGUN. Takovéto vesty používají ozbrojené složky, dále pak bezpečnostní agentury, ale čím dál tím častěji i soukromé osoby, takže věříme, že tato recenze pro vás jistě bude přínosem. číst více

RECENZE - produkty ARGUN

29.11.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Vážení čtenáři rozhodli jsme se vám postupně představit některé produkty z nabídky našeho partnera společnosti ARGUN. V dnešním článku vám představíme celkem čtyři produkty a to dvě vesty pro vrchní nošení, nosič plátů a vestu pro skryté nošení. V našich dalších článcích se dočtete i o podrobném testování jedné z balistických vest pro vrchní nošení a jedné vesty pro skryté nošení. číst více

RECENZE - Hadice Kobra

22.11.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Lukáš Juda

Nedávno jsem se rozhodl, že bych rád opasek v provedení s Cobra sponou. Začal jsem hledat něco, co by nebylo zas až tak úplně pro bojové nasazení a nestálo bambilion a přitom vyhovovalo. Prošel jsem různé známe značky a webshopy a narazil na něco, co mi přišlo jako úplně super nápad - na opasek, který je vyroben z vyřazené hasičské hadice osazená originální Cobra sponou. Ano přesně - to je opasek od reHOSE. číst více

RECENZE - střelecká aktivní sluchátka 3M PELTOR PROTAC HUNTER

16.11.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi střeleckých sluchátek značky 3M PELTOR. A to konkrétně elektronických sluchátek 3M PELTOR PROTAC HUNTER. Tuto recenzi vám můžeme přinést díky společnosti TEGUS, která sluchátka na recenzi poskytla. číst více

RECENZE - boty Prabos Falcon GTX

16.11.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi dalších bot společnosti PRABOS a to taktické obuvi S10436 FALCON GTX. Tuto obuv pro vás můžeme otestovat díky spolupráci se společností PRABOS. Tyto boty jsou jako jedny z mála z nabídky sortimentu s označením policie vybaveny podešví z materiálu VIBRAM. Samozřejmostí jako u všech bot této značky je i GORE-TEX membrána.  číst více

RECENZE - Balistické pláty společnosti ARGUN

30.10.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Vážení čtenáři, dnes vás nečeká naše standartní recenze, ale recenze produktů, které jsme u nás ještě neměli a to jen díky spolupráci se společností ARGUN. Jak jistě víte, tak společnost ARGUN patří mezi špičku ve výrobě balistických ochranných prostředků. Dnešní recenze se týká právě balistických ochranných prostředků a to balistických plátů a měkké balistiky. Navíc se nejedná pouze o psanou recenzi, ale také video recenzi, abyste i vy viděli vše co my a mohli jsme vám takto naší recenzi potvrdit. číst více

střelecké závody HQH OPEN 2 GUN CHALLENGE

12.10.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dne 17.9.2017 proběhly ve výcvikovém středisku ATAC Stod u Plzně kombinované střelecké závody útočné pušky a pistole/revolveru HQH OPEN 2 GUN CHALLENGE. číst více

RECENZE Manly Comrade - nejlepší slipjoint na trhu

06.10.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Napsat při recenzi, že je něco nejlepší si říká o zaujatost, nebo neznalost. Ale to není případ nože MANLY Comrade z Bulharska. Pokud vám tato firma nic neříká, nevěšte hlavu. Jde o báječné a bezkonkurenčně zpracované nože, ze kterých přímo dýchá kvalita, preciznost a um. V dnešní recenzi si ukážeme zavírací model Comrade a věřte, že se stane opravdovým kamarádem. V této cenové kategorii jde o to nejlepší, co lze v konstrukci ,,slipjoint" koupit.  číst více

RECENZE - POUZDRO NA ZBRAŇ BLACKHAWK! OMEGA VI ULTRA UNIVERSAL MODULAR LIGHT

10.09.2017  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Václav Kopeček

Dnes vám přinášíme recenzi taktického pouzdra od značky BLACKHAWK. Toto pouzdro  na recenzi poskytla společnost HQH, která je naším dlouhodobým partnerem v recenzích. Pokud hledáte mnoho možností nošení jednoho pouzdra, tak jste právě nalezli dokonalé řešení. A k tomu navíc i pouzdro na jakoukoliv zbraň se svítilnou. číst více

«12345.....8»