PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

«12345.....13»

RECENZE: voděodolný kufr PCF-2008-B z Eurolampu

17.04.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Každý řešíme jak nejlépe uchovat naše mazlíčky. Někdo používá tovární kufříky, někdo si potrpí na větší komfort. V dnešní recenzi se podíváme na odolný kufr s pěnou od společnosti Eurolamp, který je přímo určen na zbraně a díky pěně se přizpůsobí většině krátkých střelných zbraní, které jsou na trhu k mání. číst více

RECENZE bunda ROTHCO SPEC OPS

24.02.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes Vám přinášíme recenzi bundy  ROTHCO SPEC OPS, kterou jsme pro vás mohli otestovat díky společnosti BULLARMYSHOP. Jedná se o bundu za zajímavou cenu, tak jsme sami zvědaví, jak to bude s kvalitou bundy. číst více

RECENZE ROTHCO SPEC OPS FLEECE

19.02.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes Vám přinášíme recenzi mikiny ROTHCO SPEC OPS FLEECE, kterou jsme pro vás mohli otestovat díky společnosti BULLARMYSHOP. Jedná se o mikinu za zajímavou cenu, tak jsme zvědaví jaké budou její vlastnosti. číst více

RECENZE: Wander Tactical Triceratops

17.01.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN, M.Voska

Asi nejpodivnější nůž, který byl v redakci PN testován. „Co to je?“ To byla první slova po vybalení. Po měsíci testování ale zavládla jiná rétorika. Teď ho mám já! Tak na nás tento prcek zapůsobil. Triceratops byl rohatý dinosaurus a v našem testu se podíváme na tento malý velký nůž z Itálie, který nás zkrátka nadchnul! číst více

RECENZE nůž ANV P200 - Acta Non Verba. Česká novinka se dere vpřed

08.01.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Značka nožů ANV, resp. Acta non verba bude většině z vás neznámá. Jde o novou značku na našem trhu. Jde o moderní nože, které vznikají v České republice. O nožířské tradici u nás není pochyb, leč pravdou je, že nový vítr, moderní pojetí a kvalitní materiály, to je to, co u nás chybělo... V naší recenzi vám představíme nůž mdelové řady P, tedy pevné nože a to model P200. číst více

TEST: Stan Trimm Delta D

07.01.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN, foto Martin Provazník

Test stanu byl pro nás výzvou. Taktické vybavení, baterky, pouzdra na zbraně a další od nás dobře znáte, ale otestovat stan od značky Trimm (Česká republika), který je přímo určený na treky snad všude po světě. Trimm Delta D ovšem vyžadoval opravdu dlouhodobý test - zkoušku odolnosti, vodního sloupce, atp. a proto vám přinášíme recenzi po více než jednom roce intenzivního zkoušení. A jak si stan Trimm Delta D vedl? číst více

RECENZE - poudra SAFARILAND

02.01.2019  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi pouzder SAFARILAND. Tyto pouzdra na recenzi poskytla společnost HQH, která je naším dlouhodobým partnerem v recenzích. Pouzdro je každodenním společníkem ve službě a musíte se na něj vždy spolehnout. Pouzdra SAFARILAND jsou ve světě jedny z nejznámějších, takže uvidíme, jak si obstojí v našich testech. číst více

RECENZE - mobilní telefon CAT S61

02.01.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi mobilního telefonu CAT S61. Jedná se o novinku roku 2018, kterou jsme měli možnost dlouhodobě testovat. V recenzi se dočtete technické specifikace, ale také to jak jsme byly v rámci testování s telefonem spokojeni. Za možnost testu děkujeme společnosti TCCM. číst více

RECENZE - zbraňová svítilna Nightstick TWM-850XLS

02.01.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi taktické svítilny na zbraň NIGHTSTICK TWM-850XLS. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu EUROLAMP. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny i to, jak obstála v reálném využití. V dnešní době již čím dál tím častěji vidíte umístěné svítilny na zbraních ozbrojených složek, ale také na soukromých střelnicích. Proto věříme, že v této recenzi naleznete svého favorita. Jedná se u nás o neznámou značku s příznivou cenou, tak jsme sami zvědavý, co svítilna přinese na trh. číst více

Představujeme: Glock 19 Ultralight – váží pouhých 369 gramů!

30.12.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN, MV

Rakouský Glock byl vždy velice inovativní. Nicméně to, co nám bylo představeno teď v závěru roku nám vyrazilo dech. Jde o běžný Glock 19, který všichni důvěrně známe, ale oproti klasické verzi váží pouhých 369 gramů i se zásobníkem. Tím překonává i maličký Glock 42, který váží 390 gramů. Přídomek Ultralight mu tedy po právu patří. číst více

«12345.....13»