PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

«12345.....11»

RECENZE - svítilna LEDLENSER P4X

16.10.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi svítilny LEDLENSER a to konkrétně modelu P4X. Každý příslušník ozbrojených složek má  u sebe svítilnu, ale mnoho z nich i záložní svítilnu. Jedna varianta této svítilny je i právě testovaná svítilna LEDLENSER P4X. číst více

RECENZE - blůza TRU TRU SPEC

16.10.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi blůzy TRU TRU SPEC, kterou pro vás můžeme otestovat díky společnosti BULLARMYSHOP. Má se jednat o blůzu, která je vhodná jak pro výkon služby, tak i na civilní nošení, tak jsme sami zvědavý. číst více

RECENZE - batoh Snugpak Xecot 35l

16.10.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi batohu značky Snugpak a to konkrétně modelu XOCET o objemu 35l. Recenzi tohoto batohu vám můžeme přinést díky našemu novému partnerovi a to společnosti BULLARMYSHOP.  Značka Snugpak je ve světě celkem vyhlášená, tak uvidíme, jak jejich batoh obstojí v naší recenzi. číst více

RECENZE nůž ANV P200 - Acta Non Verba. Česká novinka se dere vpřed

13.10.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Značka nožů ANV, resp. Acta non verba bude většině z vás neznámá. Jde o novou značku na našem trhu. Jde o moderní nože, které vznikají v České republice. O nožířské tradici u nás není pochyb, leč pravdou je, že nový vítr, moderní pojetí a kvalitní materiály, to je to, co u nás chybělo... V naší recenzi vám představíme nůž mdelové řady P, tedy pevné nože a to model P200. číst více

RECENZE - policejní kamera CEL-TEC PK65

05.09.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

Dnes vám přinášíme recenzi policejní kamery CEL-TEC PK65. Recenzi této kamery Vám můžeme přinést díky společnosti CEL-TEC. Tato společnost je výhradním dovozcem této kamery. Jedná se o z nejlevnějších model policejní kamery od společnosti CEL-TEC, takže jsme na něj sami zvědaví. číst více

RECENZE - nůž StatGear Ausus - z USA až k nám

03.09.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Když se jednoho dne Avi Goldstein, špičkový, uznávaný NewYorský záchranář zamyslel nad kvalitou vybavení, které má ve službě k dispozici, dospěl k závěru, že to stále není ono. Pustil se proto do vlastního vývoje, využil i kampaní na Kickstarteru a výsledkem je tento nůž, který vám v testu přinášíme a nebudeme vás dlouho napínat. S kydexem si přímo říká o nošení na služebním opasku číst více

RECENZE - policejní kamera CEL-TEC PK70

31.08.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

Dnes vám přinášíme recenzi policejní kamery CEL-TEC PK70. Recenzi této kamery Vám můžeme přinést díky společnosti CEL-TEC. Tato společnost je výhradním dovozcem této kamery. Jedná se o střední model policejní kamery od společnosti CEL-TEC číst více

RECENZE - policejní kamera CEL-TEC PK80L-GPS 64Gb

30.08.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

Dnes vám přinášíme recenzi policejní kamery CEL-TEC PK80L-GPS 64GB. Recenzi této kamery Vám můžeme přinést díky společnosti CEL-TEC. Tato společnost je výhradním dovozcem této kamery. Jedná se o kameru přímo vyvinutou pro  policii, tak se jí podíváme na zoubek. číst více

RECENZE - produkty značky HOLOSUN

08.08.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi kolimátorů a dalších produktů značky HOLOSUN. Jedná se o kolimátory, svítilnu s laserem a laser. Tuto recenzi vám můžeme přinést díky společnosti HOLOSUN. CZ, která produkty na recenzi poskytla. číst více

RECENZE - funkční prádlo SCUTUM Wear

07.08.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes Vám přinášíme recenzi novinek funkčního prádla značky SCUTUM Wear, které jsme pro vás mohli otestovat díky společnosti obchodu HQH. V recenzi se dočtete něco o této společnosti, dále o složení oblečení a hlavně o jeho samotném testování. číst více

«12345.....11»