PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

«12345.....14»

Recenze od elitního odstřelovače: batoh SAVOTTA Torrakko

03.02.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Elitní odstřelovač, bez redakčních úprav

Dnešní recenze, kterou vám přinášíme je jiná. Obvykle zboží testujeme v redakci několik týdnů, či měsíců. V tomto případě se testu ujal elitní odstřelovač, který má řadu zahraničních zkušeností z misí a nasazení, vykonává nejobtížnější úkoly a patří ke světové špičce, což vyjma misí dokazuje i na pravidelných nejvyšších příčkách odstřelovačských závodů po celém světě. Přinášíme vám recenzi batohu SAVOTTA Torrakko, který je sice určený jako lovecký, ale své uplatnění nalezne i při plnění služebních povinností, úkolů a misí. číst více

RECENZE - nůž StatGear Ausus - z USA až k nám

31.01.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Když se jednoho dne Avi Goldstein, špičkový, uznávaný NewYorský záchranář zamyslel nad kvalitou vybavení, které má ve službě k dispozici, dospěl k závěru, že to stále není ono. Pustil se proto do vlastního vývoje, využil i kampaní na Kickstarteru a výsledkem je tento nůž, který vám v testu přinášíme a nebudeme vás dlouho napínat. S kydexem si přímo říká o nošení na služebním opasku číst více

RECENZE - auto kamera CEL-TEC K4 DUAL GPS

05.01.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi kamery do auta CEL-TEC K4 DUAL GPS . Recenzi této kamery Vám můžeme přinést díky společnosti CEL-TEC. Tato společnost je výhradním dovozcem těchto kamer. Jedná se o kameru, která obsahuje i zadní kameru a je vybavena GPS a wifi modulem. číst více

RECENZE - Zámek ZORE X-CORE

04.12.2019  |   PN Recenze  |   2 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi novinky na trhu, kterou nabízí společnost HABRESTO  ARMS s.r.o. a to zámku ZORE X-CORE. Toto zámek  je naprostou novinkou na českém trhu a můžete ho zakoupit od letošního roku. Tento zámek pro vás můžeme otestovat díky spolupráci se společností HABRESTO ARMS s.r.o. .  Tato společnost je naším novým dlouhodobým partnerem a můžete se těšit na recenze mnoha z jejich produktů. číst více

RECENZE policejní kamera CEL-TEC PK90

30.11.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

Dnes vám přinášíme recenzi policejní kamery CEL-TEC PK90. Recenzi této kamery Vám můžeme přinést díky společnosti CEL-TEC. Tato společnost je výhradním dovozcem této kamery. Jedná se o naprostou novinku, tak jsme zvědavý, zdali se podařilo ještě zlepšit model PK80, který jsme již testovali. číst více

Recenze Cold Steel Recon 1 Clip Point Half Serr

01.10.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Václav Kopeček

Dnes vám přinášíme recenzi zavíracího nože pro každodenní použití od firmy Cold Steel a to jednoho z jejich nejlepších kousků Cold Steel Recon 1 Clip Point Half Serr. Tento zajímavý nůž nám na recenzi poskytla společnost AZ NOŽE, která je naším dlouhodobým partnerem. číst více

Recenze GUARD TROOPER R

01.10.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Václav Kopeček

Dnes vám přinášíme recenzi speciální svítilny GUARD TROOPER R. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu EUROLAMP. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny a dále jsme byly s testovanou svítilnou spokojeni. Svítilnu podrobíme standartnímu testování, které prověří její výkon ve službě. Jedná se o novinku značky a má být lepší než předchozí model Trooper 73R, který každý zná, a to nejen z naší recenze. Jednalo se o nejrozšířenější baterku v rámci policie. Jak si ale povede její nástupce? číst více

Recenze multitool Leatherman OHT

01.10.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Václav Kopeček

Dnes pro vás přinášíme recenzi multitoolu LEATHERMAN a to konkrétně modelu OHT. V recenzi se dočtete o naší spokojenosti s touto značkou a popřípadě i o jejích nedostatcích. Recenzi vám můžeme poskytnout díky spolupráci se společností MORIS DISTRIBUTION, která tento mulitool poskytla. Jedná se o jedinečný typ mulitoolu. O jeho jedinečnosti se dočtete dále v recenzi. číst více

TEST: Bojový batoh CZ 4M FOP 35 – drsňák s velkou nosností

25.07.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Po delší době a opravdu intenzivním, půlročním testování vám přinášíme recenzi na batoh od společnosti 4M Systems. Batoh je v multicam kamufláži, která sice nemusí vyhovovat všem, ale batohu dodává drsný vzhled přímo jej řadící pro využití ve speciálních operacích. Ale ruku na srdce, i v našich lesích udělá dost parády. číst více

RECENZE: Expres Menu - chutné, zdravé a trvanlivé

10.06.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN, MV

Na našich stránkách proběhlo již několik testů jídel vhodných do terénu, s dlouhou trvanlivostí. Nyní se nám dostalo do ruky, či lépe na talíř několik jídel od Expres Menu a doslovně nás to dostalo. Jak všichni znáte, někdy se stravujeme ve shonu, nestíháme, čínské polévky jsou základ každého šuplíku. A to není dobře. Proto je zde náš test dobrot, které jsou nejen vyvážené, ale i chutné a bez přidaných sajrajtů! číst více

«12345.....14»