PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

«12345.....13»

Recenze Cold Steel Recon 1 Clip Point Half Serr

01.10.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Václav Kopeček

Dnes vám přinášíme recenzi zavíracího nože pro každodenní použití od firmy Cold Steel a to jednoho z jejich nejlepších kousků Cold Steel Recon 1 Clip Point Half Serr. Tento zajímavý nůž nám na recenzi poskytla společnost AZ NOŽE, která je naším dlouhodobým partnerem. číst více

Recenze GUARD TROOPER R

01.10.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Václav Kopeček

Dnes vám přinášíme recenzi speciální svítilny GUARD TROOPER R. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu EUROLAMP. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny a dále jsme byly s testovanou svítilnou spokojeni. Svítilnu podrobíme standartnímu testování, které prověří její výkon ve službě. Jedná se o novinku značky a má být lepší než předchozí model Trooper 73R, který každý zná, a to nejen z naší recenze. Jednalo se o nejrozšířenější baterku v rámci policie. Jak si ale povede její nástupce? číst více

Recenze multitool Leatherman OHT

01.10.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Václav Kopeček

Dnes pro vás přinášíme recenzi multitoolu LEATHERMAN a to konkrétně modelu OHT. V recenzi se dočtete o naší spokojenosti s touto značkou a popřípadě i o jejích nedostatcích. Recenzi vám můžeme poskytnout díky spolupráci se společností MORIS DISTRIBUTION, která tento mulitool poskytla. Jedná se o jedinečný typ mulitoolu. O jeho jedinečnosti se dočtete dále v recenzi. číst více

Recenze od elitního odstřelovače: batoh SAVOTTA Torrakko

12.08.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Elitní odstřelovač, bez redakčních úprav

Dnešní recenze, kterou vám přinášíme je jiná. Obvykle zboží testujeme v redakci několik týdnů, či měsíců. V tomto případě se testu ujal elitní odstřelovač, který má řadu zahraničních zkušeností z misí a nasazení, vykonává nejobtížnější úkoly a patří ke světové špičce, což vyjma misí dokazuje i na pravidelných nejvyšších příčkách odstřelovačských závodů po celém světě. Přinášíme vám recenzi batohu SAVOTTA Torrakko, který je sice určený jako lovecký, ale své uplatnění nalezne i při plnění služebních povinností, úkolů a misí. číst více

TEST: Bojový batoh CZ 4M FOP 35 – drsňák s velkou nosností

25.07.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Po delší době a opravdu intenzivním, půlročním testování vám přinášíme recenzi na batoh od společnosti 4M Systems. Batoh je v multicam kamufláži, která sice nemusí vyhovovat všem, ale batohu dodává drsný vzhled přímo jej řadící pro využití ve speciálních operacích. Ale ruku na srdce, i v našich lesích udělá dost parády. číst více

RECENZE: Expres Menu - chutné, zdravé a trvanlivé

10.06.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN, MV

Na našich stránkách proběhlo již několik testů jídel vhodných do terénu, s dlouhou trvanlivostí. Nyní se nám dostalo do ruky, či lépe na talíř několik jídel od Expres Menu a doslovně nás to dostalo. Jak všichni znáte, někdy se stravujeme ve shonu, nestíháme, čínské polévky jsou základ každého šuplíku. A to není dobře. Proto je zde náš test dobrot, které jsou nejen vyvážené, ale i chutné a bez přidaných sajrajtů! číst více

RECENZE MULTITOOL LEATHERMAN OHT

02.06.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi multitoolu LEATHERMAN a to konkrétně modelu OHT. V recenzi se dočtete o naší spokojenosti s touto značkou a popřípadě i o jejích nedostatcích. Recenzi vám můžeme poskytnout díky spolupráci se společností MORIS DISTRIBUTION, která tento mulitool poskytla. Jedná se o jedinečný typ mulitoolu. O jeho jedinečnosti se dočtete dále v recenzi. číst více

RECENZE – Selk´bag – spacák, nespacák, který si zamilujete

16.05.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Oblékáte si spacák, nebo si do něj zkrátka vlezete? Když náš kolega přišel s tím, že viděl někoho chodit ve spacáku minulý rok při kempování ve Slovinsku, každý z nás si klepal na hlavu. Ne dlouho. Stačilo trochu pátrat, nalézt, slovo dalo slovo a my vám přinášíme recenzi po měsíčním používání Selk´bagu, tedy tak trochu jiného spacího pytle. číst více

RECENZE: voděodolný kufr PCF-2008-B z Eurolampu

17.04.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Každý řešíme jak nejlépe uchovat naše mazlíčky. Někdo používá tovární kufříky, někdo si potrpí na větší komfort. V dnešní recenzi se podíváme na odolný kufr s pěnou od společnosti Eurolamp, který je přímo určen na zbraně a díky pěně se přizpůsobí většině krátkých střelných zbraní, které jsou na trhu k mání. číst více

RECENZE bunda ROTHCO SPEC OPS

24.02.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes Vám přinášíme recenzi bundy  ROTHCO SPEC OPS, kterou jsme pro vás mohli otestovat díky společnosti BULLARMYSHOP. Jedná se o bundu za zajímavou cenu, tak jsme sami zvědaví, jak to bude s kvalitou bundy. číst více

«12345.....13»