PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

«12345.....7»

RECENZE - POUZDRO NA ZBRAŇ BLACKHAWK! OMEGA VI ULTRA UNIVERSAL MODULAR LIGHT

10.09.2017  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Václav Kopeček

Dnes vám přinášíme recenzi taktického pouzdra od značky BLACKHAWK. Toto pouzdro  na recenzi poskytla společnost HQH, která je naším dlouhodobým partnerem v recenzích. Pokud hledáte mnoho možností nošení jednoho pouzdra, tak jste právě nalezli dokonalé řešení. A k tomu navíc i pouzdro na jakoukoliv zbraň se svítilnou. číst více

RECENZE - brýle EDGE TACTICAL

07.09.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi brýlí značky EDGE TACTICAL. V recenzi se dočtete o dvou modelech brýlí této značky, která samozřejmě nabízí o mnoho více modelů. Recenzi vám můžeme poskytnout díky spolupráci se společností EUROLAMP, která tyto brýle poskytla a je naším dlouhodobým partnerem. číst více

RECENZE - pouzdro DesignTech

25.07.2017  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi pouzdra od společnosti DesignTech. Jedná se o stehenní pouzdro na služební zbraň CZ 75 compact se svítilnou a dvěma pojistkami.  Stehenních pouzder na tento typ zbraně se svítilnou moc na trhu není, natož pak, aby splňovali požadavek na dvě pojistky. Proto jsme velmi zvědavi, jak pouzdro obstojí v našich testech. Dále jsme na testování obdrželi pouzdro na dva zásobníky se závěsem typu pádlo. číst více

RECENZE Leatherman Raptor - nůžky pro profesionály

23.07.2017  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Redakce PN

Značku Leatherman není třeba dlouze představovat. Jejich nářaďáky, či chcete-li multitooly - nářaďové kleště zná celý svět. Nám se do redakce na dlouhodobý test dostal model Raptor. Jde o profesionální záchranářské nůžky, které naleznou uplatnění v mnoha oborech, včetně policejní práce.Co víc, se zárukou 25 let! číst více

RECENZE - laserové rytí na zbraně

12.07.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Vážení čtenáři dnes vám přinášíme poněkud netradiční recenzi. A to na téma laserového značení zbraní takzvaného rytí. Tuto úpravu zbraní jsme otestovali u společnosti Bohemia Air Soft. číst více

Nový partner - společnost Argun

12.07.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Vážení čtenáři, Jak jste si již mohli všimnout, tak se na našich stránkách objevil banner společnosti ARGUN. Máme tu čest vám oznámit, že společnost ARGUN se stala naším partnerem a můžete se těšit na recenze jejich produktů.  Díky této spolupráci se můžete těšit nejen na klasické recenze, ale i videa. A tyto recenze se budou týkat současného hžavého tématu a to balistické ochrany.  V současné době si nejen členové ozbrojených složek, ale i civilní střelci čím dál tím častěji pořizují neprůstřelné vesty, nebo nosiče balistických panelů. A věřte, že naše recenze vám poskytnou informace, které vám pomohou s jejich výběrem.  číst více

RECENZE - rukavice COP CR214 TS

08.07.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi taktických rukavic značky COP CR214 TS. Tyto rukavice na recenzi poskytla společnost POLICE-SHOP.CZ. Každý kdo slouží u ozbrojených složek, ví jak důležitá je ochrana rukou. Dalším důležitým aspektem kvalitních rukavic je komfort při střelbě. Dále jsme na testování k rukavicím dostali závěs na rukavice od společnosti Dasta model 681. číst více

RECENZE - kydexové pouzdro

26.06.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi kydexového pouzdra značky KYDEXOVÁPOUZDRA.CZ. Toto pouzdro na recenzi poskytla společnost KYDEXOVÁPOUZDRA.CZ. Každý kdo má zbraň si naprosto uvědomuje, jak důležité je mít na zbraň kvalitní pouzdro, protože pouzdro je věc, která zbraň nejen chrání, ale také musí umožňovat rychlé tasení. Nezáleží na tom život pouze toho, kdo zbraň použije, ale někoho dalšího. A dnešními možná nejžádanějšími pouzdry jsou právě pouzdra z kydexu. číst více

RECENZE - zbraňová svítilna Streamlight Tlr- 1 HL

31.05.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi taktické svítilny na zbraň Streamlight TLR-1 HL. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu EUROLAMP. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny i to, jak obstála v reálném využití. V dnešní době již čím dál tím častěji vidíte umístěné svítilny na zbraních ozbrojených složek, ale také na soukromých střelnicích. Proto věříme, že v této recenzi naleznete svého favorita. číst více

RECENZE Čištění a mazání GunShield 1.část

11.05.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Lukáš Juda (LKJ)

V dnešním testu se podíváme na čištění a mazání značky GunShield z České republiky. Tato značka navázala na dlouholeté testy a ukončený státní výzkum a to vše posunula ještě mnohem dál. Aby byl celkový test objektivní, čištění testují tři testeři. Nyní se podíváme na první test od Lukáše Judy číst více

«12345.....7»