PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

«12345.....14»

RECENZE batoh Helikon-Tex Bail Out Bag

08.10.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi batohu značky Helikon-Tex a to konkrétně modelu Bail Out Bag o objemu 25l. Recenzi tohoto batohu vám můžeme přinést díky našemu novému partnerovi a to společnosti Sullyho zbrojnice.  číst více

RECENZE: karimatka Therm-A-Rest Z-Lite Regular od Sullyho zbrojnice

05.08.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnešní recenze bude možná trochu neobvyklá, nicméně je doba dovolených, výletů a karimatka je nezbytnou součástí všech, kteří vyznávají spaní v přírodě. Nicméně pokud budeme myslet i na taktické použití, ani odstřelovač nechce ležet na tvrdé zemi. Karimatka Therm-A-Rest Z-Lite Regular má výborné izolační schopnosti, nízkou hmotnost a je vyrobena v USA. číst více

Recenze GUARD TROOPER R

03.08.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Václav Kopeček

Dnes vám přinášíme recenzi speciální svítilny GUARD TROOPER R. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu EUROLAMP. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny a dále jsme byly s testovanou svítilnou spokojeni. Svítilnu podrobíme standartnímu testování, které prověří její výkon ve službě. Jedná se o novinku značky a má být lepší než předchozí model Trooper 73R, který každý zná, a to nejen z naší recenze. Jednalo se o nejrozšířenější baterku v rámci policie. Jak si ale povede její nástupce? číst více

RECENZE: Nůž Charon III od Radima Dachse – EDC, i služební pracant

22.06.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

  Český nožíř Radim Dachs je znám odborné, ale i laické veřejnosti. Se svým bratrem se zabývá výrobou nožů od roku 2002, nicméně v jeho nabídce naleznete i kované repliky Japonských mečů vyráběných tradiční metodou technologií překládání oceli. V dnešní recenzi si představíme nůž Charon III, který lze nakonfigurovat dle přání zákazníka téměř neomezeně. Nůž je vhodný jak pro každodenní nošení, tak i pro pracovní nasazení. číst více

RECENZE - Kalhoty Helikon-Tex® Urban Tactical

03.05.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes Vám přinášíme recenzi kalhot Helikon-tex UTP, které jsme pro vás mohli otestovat díky společnosti obchodu SULLYHOZBROJNICE. V recenzi se dočtete, jak tyto již mezi lidmi dnes již jedny z nejznámějších kalhot obstáli u nás a to zejména s posunem od posledních testů, kdy jsme měli tyto kalhoty možnost testovat. číst více

Sullyho zbrojnice - nový partner

08.03.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Jak jste si jistě všimli, tak se mezi našimi bannery objevil jeden nový. Jedná se o nového patrnera, a to Sullyho zbrojnici. Jsme velmi rádi, že zrovna tohoto partnera můžeme představit a dále, že budeme moci testovat jeho produkty, jejichž recenze jistě budou pro nás i pro Vás velkým přínosem. číst více

RECENZE: Nůž M1917 od Jaromíra Kotěry – milovníci historie, zpozorněte!

20.02.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN, MV

V dnešní recenzi se nepodíváme na žádný ultra taktický nůž, na žádnou modernu v kydexu, ale vzpomínku na staré časy v podobě zcela věrné repliky Rakousko-Uherského útočného nože 1917, který vyrábí nožíř Jaromír Kotěra z Hořiček, tedy malebné vesničky v okrese Náchod. Na výrobě se podílí i pasíř Martin Tichý z Nového Města nad Metují. číst více

Recenze od elitního odstřelovače: batoh SAVOTTA Torrakko

03.02.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Elitní odstřelovač, bez redakčních úprav

Dnešní recenze, kterou vám přinášíme je jiná. Obvykle zboží testujeme v redakci několik týdnů, či měsíců. V tomto případě se testu ujal elitní odstřelovač, který má řadu zahraničních zkušeností z misí a nasazení, vykonává nejobtížnější úkoly a patří ke světové špičce, což vyjma misí dokazuje i na pravidelných nejvyšších příčkách odstřelovačských závodů po celém světě. Přinášíme vám recenzi batohu SAVOTTA Torrakko, který je sice určený jako lovecký, ale své uplatnění nalezne i při plnění služebních povinností, úkolů a misí. číst více

RECENZE - nůž StatGear Ausus - z USA až k nám

31.01.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Když se jednoho dne Avi Goldstein, špičkový, uznávaný NewYorský záchranář zamyslel nad kvalitou vybavení, které má ve službě k dispozici, dospěl k závěru, že to stále není ono. Pustil se proto do vlastního vývoje, využil i kampaní na Kickstarteru a výsledkem je tento nůž, který vám v testu přinášíme a nebudeme vás dlouho napínat. S kydexem si přímo říká o nošení na služebním opasku číst více

RECENZE - auto kamera CEL-TEC K4 DUAL GPS

05.01.2020  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi kamery do auta CEL-TEC K4 DUAL GPS . Recenzi této kamery Vám můžeme přinést díky společnosti CEL-TEC. Tato společnost je výhradním dovozcem těchto kamer. Jedná se o kameru, která obsahuje i zadní kameru a je vybavena GPS a wifi modulem. číst více

«12345.....14»