PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

«12345.....16»

LIFESAVER – UNIKÁTNÍ TLAKOVÉ FILTRY ZBAVUJÍ VODU I VIRŮ

31.03.2024  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   MORIS distribution

LIFESAVER – UNIKÁTNÍ TLAKOVÉ FILTRY ZBAVUJÍ VODU I VIRŮ Britská značka LifeSaver® vyrábí přenosná zařízení na čištění vody fungující na principu tlakové ruční pumpy. Vzduchu tlačí vodu přes přibližně 15 nanometrů (0,000015 mm) široké filtrační póry. Ty zachycují veškerá znečištění včetně bakterií a virů. Pro úpravu vody tak nejsou nutné žádné čisticí chemikálie ani elektrická energie. To vše činí z produktů LifeSaver unikátní produkt vhodný zejména pro outdooristy, sportovce, expedice, záchranáře a další. LifeSaver nyní přichází nově na český a slovenský trh díky společnosti MORIS distribution.   číst více

RECENZE - prádlo ARMADILLO MERINO

18.03.2024  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi několika druhů funkčního prádla značky ARMADILLO MERINO. Toto prádlo jsme měli možnost otestovat díky dlouhodobé spolupráci se společností Adventure life. V recenzi jsme otestovali od této značky funkční ponožky, čepici a nákrčník. číst více

RECENZE - zbraňová svítilna STREAMLIGHT TLR-1s

01.03.2024  |   PN Recenze  |   7 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi taktické svítilny na zbraň Streamlight TLR-1s. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu EUROLAMP. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny i to, jak obstála v praktickém využití. Svítilnu pod zbraň v dnešní době volí nejen příslušníci ozbrojených složek, ale i mnoho civilních majitelů zbraní. číst více

Češi válí! Lovecké praky se systémem míření TTF

14.02.2024  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce

Že jsou moderní praky výkonnou a skladnou zbraní, je už téměř všeobecně známo. Praky se používají k lovu drobné zvěře, v zemích, kde je to legální. Trénují s nimi survivalisti a preppeři aby využili jejich výhody tichého výstřelu a možnosti přesného zásahu. Sportovní forma této střelecké disciplíny také zaznamenala velký nárůst zájemců. Jde totiž o nejlevnější střelecký sport. číst více

RECENZE – Leatherman Charge plus je špičkový multitool bez kompromisů

13.02.2024  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Když se rozhodnete, že chcete multitool, tedy nářadí v kompaktním balení, máte dvě možnosti. Buď navštívíte nějaký hobby market a koupíte si za pár stovek výrobek z Asie, který nebude žádný zázrak a nebo to budete myslet vážně a koupíte si špičkový nástroj, který pravděpodobně podědí vaše ratolesti. A Leatherman je přesně tou druhou variantou. číst více

Zbraně bez zbrojáku? K mání jich je dost, potencionální agresory odradí cena

22.12.2023  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Česká firma Detonics se specializuje na výrobu zbraní bez zbrojního průkazu. K mání má ovšem i zbraně na zbroják. Zájem veřejnosti o tyto zbraně roste, podle zástupců firmy ale mnohé potencionálně kriminální živly odrazuje cena, která se v průměru pohybuje okolo patnácti tisíc korun. Výkonem si ovšem nezadají se zbraní na zbrojní průkaz, například nejběžnější ráže 9mm Luger. číst více

RECENZE: Taktické hodinky Garmin Instinct 2X Solar

06.11.2023  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce ArmyMag

Odolné hodinky nabízí spousta výrobců. Hodinky, které jsou chytré, mají většinu potřebných funkcí, jsou odolné, mají LED svítilnu a hlavně obrovskou výdrž baterie ale téměř nikdo. Až do této doby. Představujeme vám možná ty nejlepší hodinky v poměru cena/výkon/kvalita, které jsou nyní na trhu dostupné. Garmin Instinct 2X Solar – Tactical Edition. číst více

RECENZE - Fenix HM61R Amber V2.0.

22.10.2023  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi nabíjecí čelovky od výrobce FENIX a to modelu HM61R Amber V2.0. Tuto čelovku pro vás můžeme otestovat díky obchodu KRONIUM, který je naším dlouhodobým a váženým partnerem. V recenzi se dočtete nejen technické specifikace tohoto výrobku, ale hlavně naše hodnocení. číst více

RECENZE - Střelecká sluchátka elektronická s třístupňovou regulací hlasitosti Earmor M31

21.08.2023  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi střeleckých sluchátek značky Earmor. A to konkrétně elektronických sluchátek Earmor M31. Tuto recenzi vám můžeme přinést díky společnosti SPYSHOP24, která sluchátka na recenzi poskytla. číst více

RECENZE - zbraňová svítilna s laserem Fenix GL22

31.01.2023  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi taktické svítilny na zbraň Fenix GL22. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu Kronium. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny i to, jak obstála v praktickém využití. Svítilnu pod zbraň dnes již vidí mnoho jejich držitelů jako nezbytnost, a to jak z ozbrojených složek, tak i v civilním sektoru. Navíc tato svítilna je vybavena i laserem číst více

«12345.....16»