PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

«12345.....15»

RECENZE - čelovka FENIX HM51R Ruby V2.0

10.05.2022  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi nabíjecí čelovky od výrobce FENIX a to modelu HM51R Ruby V2.0. Tuto čelovku pro vás můžeme otestovat díky obchodu KRONIUM, který je naším dlouhodobým a váženým partnerem. V recenzi se dočtete nejen technické specifikace tohoto výrobku, ale hlavně naše hodnocení. číst více

RECENZE - BOTY CRISPI LUSH AT GTX

04.03.2022  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi obuvi společnosti CRISPI a to modelu CRISPI LUSH AT GTX. Mnoho lidí asi tuto značku nezná, ale jedná se o špičkového výrobce z Itálie. Tuto obuv pro vás můžeme otestovat díky spolupráci se společností HQH. číst více

Zásahová jednotka pro onkologicky nemocné děti

01.03.2022  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Převzato z krimi-plzeň

  Již pět let v České republice funguje projekt Malá Jóga, který zajišťuje onkologicky nemocným dětem z celé republiky vhodnou pohybovou aktivitu v období léčby a bezprostředně po ní jako prevenci ztráty fyzické kondice a pohybových komplikací.      Děti všech věkových kategorií cvičí pod vedením zkušených lektorů, a to v domácím prostředí. Lektoři dětské jógy dojíždějí za dětmi domů, čímž dochází k významné redukci rizika infekce a také odpadá zátěž spojená s dojížděním.       Komplexní cvičení pomáhá rozvíjet nejen fyzickou kondici a svalovou sílu, ale také koordinaci, stabilitu a smyslové vnímání, je prospěšné dechovým, trávicím a vylučovacím funkcím organismu.      Cvičení vychází z klasické jógy a je přizpůsobené věku a schopnostem dítěte, probíhá formou her a cviky napodobují zvířata, rostliny i předměty kolem nás.      Příběhy některých dětí si můžete přečíst na stránkách organizace. číst více

Eshop Dachs Knives

12.12.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Jak si mnozí z vás zcela jistě všimli, tak nás partner a hlavně výrobce dokonalých nožů Radim Dachs otevřel nový eshop https://www.dachsknives.com/, kde jeho skvělé výrobky můžete zakoupit, nebo popřípadě objednat. Za nás je to skvělý krok kupředu a přejeme mnoho obchodních úspěchů. Přeci jen každý správný nuž má mít u sebe nůž a pokud je to nůž od Radima, tak u sebe nosíte dokonalého společníka, který vás nikdy nenechá na holičkách. číst více

Camp Zero náš partner

12.12.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Helena Váňová Production

Dovolili jsme si převzít hezký článek o našem partnerovi společnosti CAMP ZERO, který sepsala Helena Váňová Production číst více

RECENZE - TAKTICKÁ SVÍTILNA FENIX TK 16 V2.0

11.07.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi nové svítilny od výrobce FENIX a to modelu FENIX TK16 V2.0. Tuto baterku pro vás můžeme otestovat díky obchodu KRONIUM, který nám ji zapůjčil společně s dalším příslušenstvím. V recenzi se dočtete nejen technické specifikace tohoto výrobku, ale i to jaké příslušenství jsme s ním testovali. Svítilna jako vždy od našich testerů dostala slušně do těla. číst více

RECENZE - ENDELbags

25.04.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

Dnes vám přinášíme recenzi vybavení od značky ENDELbags a to konkrétně modelu přepravního pouzdra pro karabinu přes jedno rameno a brašny SHAMS. Recenzi tohoto vybavení Vám můžeme přinést díky společnosti ENDELbags.  číst více

RECENZE - PRABOS taktická obuv PHANTOM LOW GTX Spider Black

23.04.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

Dnes vám přinášíme recenzi novinky společnosti PRABOS a to taktickÉ obuv PHANTOM LOW GTX Spider Black. Tuto obuv pro vás můžeme otestovat díky spolupráci se společností PRABOS. číst více

LIFESAVER – UNIKÁTNÍ TLAKOVÉ FILTRY ZBAVUJÍ VODU I VIRŮ

11.03.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   MORIS distribution

LIFESAVER – UNIKÁTNÍ TLAKOVÉ FILTRY ZBAVUJÍ VODU I VIRŮ Britská značka LifeSaver® vyrábí přenosná zařízení na čištění vody fungující na principu tlakové ruční pumpy. Vzduchu tlačí vodu přes přibližně 15 nanometrů (0,000015 mm) široké filtrační póry. Ty zachycují veškerá znečištění včetně bakterií a virů. Pro úpravu vody tak nejsou nutné žádné čisticí chemikálie ani elektrická energie. To vše činí z produktů LifeSaver unikátní produkt vhodný zejména pro outdooristy, sportovce, expedice, záchranáře a další. LifeSaver nyní přichází nově na český a slovenský trh díky společnosti MORIS distribution.   číst více

Označení zbraní Prime Safety

07.02.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Jistě si mnoho z vás při útoku na Kapitol Spojených států amerických, že někteří členové ozbrojených složek měli označené závěry barevnými polepy. číst více

«12345.....15»