PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

«12345.....9»

RECENZE – Selk´bag – spacák, nespacák, který si zamilujete

19.04.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Oblékáte si spacák, nebo si do něj zkrátka vlezete? Když náš kolega přišel s tím, že viděl někoho chodit ve spacáku minulý rok při kempování ve Slovinsku, každý z nás si klepal na hlavu. Ne dlouho. Stačilo trochu pátrat, nalézt, slovo dalo slovo a my vám přinášíme recenzi po měsíčním používání Selk´bagu, tedy tak trochu jiného spacího pytle. číst více

RECENZE - Brýle WILEY X SAINT

16.04.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi brýlí značky WILEY X a to konkrétně modelu SAINT. V recenzi se dočtete o naší spokojenosti s touto značkou a popřípadě i o jejích nedostatcích. Recenzi vám můžeme poskytnout díky spolupráci se společností MORIS DISTRIBUTION, která tyto brýle poskytla. číst více

RECENZE - nůž KIZLYAR SUPREME® ECHO D2

14.04.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi pevného nože pro každodenní použití od firmy Kizlyar Supreme a to jednoho z jejich nejlépe vzhledově vypadajících kousků KIZLYAR SUPREME® ECHO D2. Tento zajímavý nůž nám na recenzi poskytla společnost HQH, která je naším dlouhodobým partnerem. číst více

RECENZE: Praky Jan Nowak – zbraň, která vás vrátí do dětství

26.03.2018  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Redakce PN

Hračka z klukovských let, nebo nebezpečná a při malém tréninkovém úsilí velice přesná zbraň s dostřelem v řádu desítek metrů? Obojí je pravda. Nicméně lov v ČR je prakem zakázaný a tak si představme nové, moderní praky, které nám zpříjemní nejedno volné odpoledne a dost možná vaše ratolesti i odloží tablet, či mobil a prožijí vaší klukovskou radost.    číst více

RECENZE Devlínek V5

05.03.2018  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Lukáš JUDA – LKJ

Když se někoho zeptám: „Víš co je Devlínek“, tak – pokud to není fakt znalec – zní vždy odpověď „Netuším“. Když Devlínka vytáhnu z kapsy, tak následuje překvapený výraz s dotazem „Co to je“ číst více

RECENZE - nůž StatGear Ausus - z USA až k nám

01.03.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Když se jednoho dne Avi Goldstein, špičkový, uznávaný NewYorský záchranář zamyslel nad kvalitou vybavení, které má ve službě k dispozici, dospěl k závěru, že to stále není ono. Pustil se proto do vlastního vývoje, využil i kampaní na Kickstarteru a výsledkem je tento nůž, který vám v testu přinášíme a nebudeme vás dlouho napínat. S kydexem si přímo říká o nošení na služebním opasku číst více

představení nového partnera - Grand Power

06.02.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Vážení čtenáři, Dnes bychom Vám chtěli představit našeho nového partnera. Mnozí z vás nás oslovovali s dotazy na články o zbraních, sportovní střelbě a celkovém dění ve zbrojním průmyslu. My jsme na toto reagovali tak, že jsme oslovili jednu z nejlepších zbrojovek současnosti. A to slovenskou Grand Power. Po pár vyměněných řádcích s panem Jaroslavem Kuracinou slovo dalo slovo a spolupráce je na světě. Jsme velmi rádi, že tato spolupráce přinese mnoho zajímavých článků a hlavně rozšíří povědomí našich čtenářů o této kvalitní značce, která si i přes své přední místo ve zbrojním průmyslu zachovala lidskou tvář. A nyní k představení samotné společnosti Grand Power číst více

Grand Power na veletrhu SHOT SHOW v Las Vegas

06.02.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Grand Power

Nejchladnější lednový týden v Nevadské Las Vegas, tedy ve dnech 23.-26. ledna 2018, se nesl ve znamení SHOT SHOW, jedné z největších výstav zbrojního průmyslu na světě. Ve městě, které nikdy nespí, se mohli tisíce návštěvníků podívat na novinky z oblasti zbraní, střeleckých sportů a lovu. Loňská SHOT zaznamenala více než 65 000 návštěvníků, letošní by měla toto číslo podle všech odhadů překonat. číst více

RECENZE - svítilna NITECORE MH25GT

29.01.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi taktické svítilny NITECORE MH25GT a příslušenství pro tuto zbraň. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu EUROLAMP, která nám tuto svítilnu zapůjčila společně s příslušenstvím pro montáž na zbraň a její použití na zbrani. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny a dále jsme byly s testovanou svítilnou spokojeni. Věřte, že svítilna jsme svítilnu testovali, tak aby jsme vám mohli poskytnou její objektvní recenzi. A to hlavně s ohledem na to, že se v práci na svítilnu musíte naprosto spolehnout. číst více

RECENZE- Balistická vesta pro skryté nošení LS-24 od společnosti Argun

05.12.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi balistické vesty pro skryté nošení LS-24, kterou nám na recenzi poskytla společnost ARGUN. Takovéto vesty používají ozbrojené složky, ochranky, dále pak bezpečnostní agentury, ale čím dál tím častěji i soukromé osoby, takže věříme, že tato recenze pro vás jistě bude přínosem. číst více

«12345.....9»