PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

«12345.....7»

RECENZE Čištění a mazání GunShield 1.část

11.05.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Lukáš Juda (LKJ)

V dnešním testu se podíváme na čištění a mazání značky GunShield z České republiky. Tato značka navázala na dlouholeté testy a ukončený státní výzkum a to vše posunula ještě mnohem dál. Aby byl celkový test objektivní, čištění testují tři testeři. Nyní se podíváme na první test od Lukáše Judy číst více

RECENZE - gravitační nůž od Bohdana Chalupného vás přenese v čase

15.04.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnešní recenzi již v úvodu začínáme trochu neobvykle. Mluvíme o přesunu v čase. Proč? Zcela jednoduše. Gravitační nůž (Fallmesser) tak, jak ho známe z historie byl původně určen pro německé výsadkáře za II.světové války. Název odpovídá způsobu vysunutí ostří. Čepel zkrátka po ,,odjištění" vyjede z pouzdra, respektive střenky díky své váze a gravitaci. Stejným způsobem se zavírá. Ale zpět k noži, který prošel dvouměsíčním redakčním testem. číst více

Nová americká značka First Tactical - “Naším posláním je sloužit těm, kdo slouží ostatním”

09.04.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Frogtac

Nová americká značka First Tactical - “Naším posláním je sloužit těm, kdo slouží ostatním” číst více

RECENZE - pouzdra a příslušenství BLACKHAWK

09.04.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi pouzder a příslušenství k nim od značky BLACKHAWK. Tyto věci na recenzi poskytla společnost HQH, která je naším dlouhodobým partnerem v recenzích. Každý kdo má zbraň si naprosto uvědomuje, jak důležité je mít na zbraň kvalitní pouzdro, protože pouzdro je věc, která zbraň nejen chrání, ale také musí umožňovat rychlé tasení. Nezáleží na tom život pouze toho, kdo zbraň použije, ale někoho dalšího. číst více

RECENZE - sportovní doplňky stravy

08.02.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes Vám přinášíme trochu netradiční recenzi. Jedná se o recenzi sportovních výživových doplňků. Jedná se o tři produkty, které nám na recenzi poskytl obchod ForActiv, který má skladem více než 25.000 položek. číst více

RECENZE křesadlo Light My Fire FireSteel 2.0

07.02.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnešní recenzi pojmeme trochu netypicky. Nikoliv z úhlu pohledu policisty, zde nenacházíme příliš uplatnění pro strážce zákona ve službě. Škrtadlo by snad mohla užít leda hlídka v horském terénu, při dlouhém pátrání po osobách s potřebou rozdělat oheň. Jinak, vyjma extrémní metody signalizace zde smysl není. Pokud se pleteme, budeme rádi za názory a příklady užití v praxi číst více

RECENZE sady jídelního nádobí Light My Fire Lunch Kit

29.01.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes se podíváme trochu neobvykle a z jiného soudku na jídelní sadu. Jde o šikovně řešené, variabilní ,,misky" s popruhem, do kterých si lze vzít svačinu, či oběd. A protože každý z nás ve službě musí jíst a stravování řešíme všemožně dle času a situace, Lunch Kit je zajímavým řešením. číst více

RECENZE - Taktický batoh TMC - MOLLE Kangaroo - Snake TYP

27.01.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes Vám přinášíme recenzi taktického batohu značky TCM MOLLE KANGAROO, který jsme pro vás mohli otestovat díky společnosti obchodu FROGTAC. V recenzi se dočtete, jak obstál tento batoh v našem testování číst více

RECENZE - kalhoty Helikon-tex UTP

27.01.2017  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   redakce PN

Dnes Vám přinášíme recenzi kalhot Helikon-tex UTP, které jsme pro vás mohli otestovat díky společnosti obchodu FROGTAC. V recenzi se dočtete, jak tyto již mezi lidmi dnes již jedny z nejznámějších kalhot obstáli u nás. číst více

RECENZE - Chrániče kolen Xshape - Argun

27.01.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi chráničů kolen XSHAPE, které nám na recenzi poskytla společnost ARGUN. Takovéto chrániče jsou používané napříč všemi ozbrojenými i bezpečnostními složkami, takže věříme, že tato recenze pro vás jistě bude přínosem. číst více

«12345.....7»