recenze

«12345.....9»

RECENZE - TAKTICKÁ SVÍTILNA FENIX TK 16 V2.0

11.07.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi nové svítilny od výrobce FENIX a to modelu FENIX TK16 V2.0. Tuto baterku pro vás můžeme otestovat díky obchodu KRONIUM, který nám ji zapůjčil společně s dalším příslušenstvím. V recenzi se dočtete nejen technické specifikace tohoto výrobku, ale i to jaké příslušenství jsme s ním testovali. Svítilna jako vždy od našich testerů dostala slušně do těla. číst více

RECENZE - ENDELbags

25.04.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

Dnes vám přinášíme recenzi vybavení od značky ENDELbags a to konkrétně modelu přepravního pouzdra pro karabinu přes jedno rameno a brašny SHAMS. Recenzi tohoto vybavení Vám můžeme přinést díky společnosti ENDELbags.  číst více

RECENZE - PRABOS taktická obuv PHANTOM LOW GTX Spider Black

23.04.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

Dnes vám přinášíme recenzi novinky společnosti PRABOS a to taktickÉ obuv PHANTOM LOW GTX Spider Black. Tuto obuv pro vás můžeme otestovat díky spolupráci se společností PRABOS. číst více

RECENZE zbraňová svítilna Streamlight TLR-8A

14.01.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

Dnes vám přinášíme recenzi taktické svítilny na zbraň Streamlight TLR-8A. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu EUROLAMP. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny i to, jak obstála v praktickém využití. Svítilnu pod zbraň v dnešní době volí nejen příslušníci ozbrojených složek, ale i mnoho civilních majitelů zbraní. A to zejména od té doby, co je povoleno využití laserových zaměřovačů i civilisty. číst více

RECENZE - svítilna FENIX TK11 TAC

09.01.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi svítilny FENIX TK11 TAC. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu KRONIUM, která nám tuto svítilnu zapůjčila společně s dalším příslušenstvím. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny, i to jaké příslušenství jsme k ní testovali. Věřte, že svítilna si prošla opravdu drsnými podmínkami. Tyto podmínky byly nastaveny hlavně proto, že sami víme, jak důležitou pomůckou ve službě právě baterka je. číst více

RECENZE batoh Helikon-Tex Bail Out Bag

08.10.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi batohu značky Helikon-Tex a to konkrétně modelu Bail Out Bag o objemu 25l. Recenzi tohoto batohu vám můžeme přinést díky našemu novému partnerovi a to společnosti Sullyho zbrojnice.  číst více

Recenze GUARD TROOPER R

03.08.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Václav Kopeček

Dnes vám přinášíme recenzi speciální svítilny GUARD TROOPER R. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu EUROLAMP. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny a dále jsme byly s testovanou svítilnou spokojeni. Svítilnu podrobíme standartnímu testování, které prověří její výkon ve službě. Jedná se o novinku značky a má být lepší než předchozí model Trooper 73R, který každý zná, a to nejen z naší recenze. Jednalo se o nejrozšířenější baterku v rámci policie. Jak si ale povede její nástupce? číst více

RECENZE: Nůž Charon III od Radima Dachse – EDC, i služební pracant

22.06.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

  Český nožíř Radim Dachs je znám odborné, ale i laické veřejnosti. Se svým bratrem se zabývá výrobou nožů od roku 2002, nicméně v jeho nabídce naleznete i kované repliky Japonských mečů vyráběných tradiční metodou technologií překládání oceli. V dnešní recenzi si představíme nůž Charon III, který lze nakonfigurovat dle přání zákazníka téměř neomezeně. Nůž je vhodný jak pro každodenní nošení, tak i pro pracovní nasazení. číst více

RECENZE - Kalhoty Helikon-Tex® Urban Tactical

03.05.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes Vám přinášíme recenzi kalhot Helikon-tex UTP, které jsme pro vás mohli otestovat díky společnosti obchodu SULLYHOZBROJNICE. V recenzi se dočtete, jak tyto již mezi lidmi dnes již jedny z nejznámějších kalhot obstáli u nás a to zejména s posunem od posledních testů, kdy jsme měli tyto kalhoty možnost testovat. číst více

Sullyho zbrojnice - nový partner

08.03.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Jak jste si jistě všimli, tak se mezi našimi bannery objevil jeden nový. Jedná se o nového patrnera, a to Sullyho zbrojnici. Jsme velmi rádi, že zrovna tohoto partnera můžeme představit a dále, že budeme moci testovat jeho produkty, jejichž recenze jistě budou pro nás i pro Vás velkým přínosem. číst více

«12345.....9»