PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

«12345.....16»

Češi válí! Lovecké praky se systémem míření TTF

14.02.2024  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce

Že jsou moderní praky výkonnou a skladnou zbraní, je už téměř všeobecně známo. Praky se používají k lovu drobné zvěře, v zemích, kde je to legální. Trénují s nimi survivalisti a preppeři aby využili jejich výhody tichého výstřelu a možnosti přesného zásahu. Sportovní forma této střelecké disciplíny také zaznamenala velký nárůst zájemců. Jde totiž o nejlevnější střelecký sport. číst více

RECENZE – Leatherman Charge plus je špičkový multitool bez kompromisů

13.02.2024  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Když se rozhodnete, že chcete multitool, tedy nářadí v kompaktním balení, máte dvě možnosti. Buď navštívíte nějaký hobby market a koupíte si za pár stovek výrobek z Asie, který nebude žádný zázrak a nebo to budete myslet vážně a koupíte si špičkový nástroj, který pravděpodobně podědí vaše ratolesti. A Leatherman je přesně tou druhou variantou. číst více

Zbraně bez zbrojáku? K mání jich je dost, potencionální agresory odradí cena

22.12.2023  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Česká firma Detonics se specializuje na výrobu zbraní bez zbrojního průkazu. K mání má ovšem i zbraně na zbroják. Zájem veřejnosti o tyto zbraně roste, podle zástupců firmy ale mnohé potencionálně kriminální živly odrazuje cena, která se v průměru pohybuje okolo patnácti tisíc korun. Výkonem si ovšem nezadají se zbraní na zbrojní průkaz, například nejběžnější ráže 9mm Luger. číst více

RECENZE: Taktické hodinky Garmin Instinct 2X Solar

06.11.2023  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce ArmyMag

Odolné hodinky nabízí spousta výrobců. Hodinky, které jsou chytré, mají většinu potřebných funkcí, jsou odolné, mají LED svítilnu a hlavně obrovskou výdrž baterie ale téměř nikdo. Až do této doby. Představujeme vám možná ty nejlepší hodinky v poměru cena/výkon/kvalita, které jsou nyní na trhu dostupné. Garmin Instinct 2X Solar – Tactical Edition. číst více

RECENZE - Fenix HM61R Amber V2.0.

22.10.2023  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi nabíjecí čelovky od výrobce FENIX a to modelu HM61R Amber V2.0. Tuto čelovku pro vás můžeme otestovat díky obchodu KRONIUM, který je naším dlouhodobým a váženým partnerem. V recenzi se dočtete nejen technické specifikace tohoto výrobku, ale hlavně naše hodnocení. číst více

RECENZE - Střelecká sluchátka elektronická s třístupňovou regulací hlasitosti Earmor M31

21.08.2023  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi střeleckých sluchátek značky Earmor. A to konkrétně elektronických sluchátek Earmor M31. Tuto recenzi vám můžeme přinést díky společnosti SPYSHOP24, která sluchátka na recenzi poskytla. číst více

RECENZE - zbraňová svítilna s laserem Fenix GL22

31.01.2023  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi taktické svítilny na zbraň Fenix GL22. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu Kronium. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny i to, jak obstála v praktickém využití. Svítilnu pod zbraň dnes již vidí mnoho jejich držitelů jako nezbytnost, a to jak z ozbrojených složek, tak i v civilním sektoru. Navíc tato svítilna je vybavena i laserem číst více

RECENZE - Taktická svítilna FENIX GL19R

04.01.2023  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi taktické svítilny na zbraň Fenix GL19R. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu Kronium. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny i to, jak obstála v praktickém využití. Svítilnu pod zbraň dnes již vidí mnoho jejich držitelů jako nezbytnost, a to jak z ozbrojených složek, tak i v civilním sektoru. Navíc nedávno jsme měli možnost testovat i jinou zbraňovou svítilnu od Fenix. Menším rozdílem je to, že tento model lze umístit i na dlouhou zbraň včetně dálkového spínače číst více

RECENZE - BOTY CRISPI LUSH AT GTX

04.03.2022  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi obuvi společnosti CRISPI a to modelu CRISPI LUSH AT GTX. Mnoho lidí asi tuto značku nezná, ale jedná se o špičkového výrobce z Itálie. Tuto obuv pro vás můžeme otestovat díky spolupráci se společností HQH. číst více

Zásahová jednotka pro onkologicky nemocné děti

01.03.2022  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Převzato z krimi-plzeň

  Již pět let v České republice funguje projekt Malá Jóga, který zajišťuje onkologicky nemocným dětem z celé republiky vhodnou pohybovou aktivitu v období léčby a bezprostředně po ní jako prevenci ztráty fyzické kondice a pohybových komplikací.      Děti všech věkových kategorií cvičí pod vedením zkušených lektorů, a to v domácím prostředí. Lektoři dětské jógy dojíždějí za dětmi domů, čímž dochází k významné redukci rizika infekce a také odpadá zátěž spojená s dojížděním.       Komplexní cvičení pomáhá rozvíjet nejen fyzickou kondici a svalovou sílu, ale také koordinaci, stabilitu a smyslové vnímání, je prospěšné dechovým, trávicím a vylučovacím funkcím organismu.      Cvičení vychází z klasické jógy a je přizpůsobené věku a schopnostem dítěte, probíhá formou her a cviky napodobují zvířata, rostliny i předměty kolem nás.      Příběhy některých dětí si můžete přečíst na stránkách organizace. číst více

«12345.....16»