PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

«12345.....15»

RECENZE - TAKTICKÁ SVÍTILNA FENIX TK 16 V2.0

11.07.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi nové svítilny od výrobce FENIX a to modelu FENIX TK16 V2.0. Tuto baterku pro vás můžeme otestovat díky obchodu KRONIUM, který nám ji zapůjčil společně s dalším příslušenstvím. V recenzi se dočtete nejen technické specifikace tohoto výrobku, ale i to jaké příslušenství jsme s ním testovali. Svítilna jako vždy od našich testerů dostala slušně do těla. číst více

RECENZE - ENDELbags

25.04.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

Dnes vám přinášíme recenzi vybavení od značky ENDELbags a to konkrétně modelu přepravního pouzdra pro karabinu přes jedno rameno a brašny SHAMS. Recenzi tohoto vybavení Vám můžeme přinést díky společnosti ENDELbags.  číst více

RECENZE - PRABOS taktická obuv PHANTOM LOW GTX Spider Black

23.04.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

Dnes vám přinášíme recenzi novinky společnosti PRABOS a to taktickÉ obuv PHANTOM LOW GTX Spider Black. Tuto obuv pro vás můžeme otestovat díky spolupráci se společností PRABOS. číst více

LIFESAVER – UNIKÁTNÍ TLAKOVÉ FILTRY ZBAVUJÍ VODU I VIRŮ

11.03.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   MORIS distribution

LIFESAVER – UNIKÁTNÍ TLAKOVÉ FILTRY ZBAVUJÍ VODU I VIRŮ Britská značka LifeSaver® vyrábí přenosná zařízení na čištění vody fungující na principu tlakové ruční pumpy. Vzduchu tlačí vodu přes přibližně 15 nanometrů (0,000015 mm) široké filtrační póry. Ty zachycují veškerá znečištění včetně bakterií a virů. Pro úpravu vody tak nejsou nutné žádné čisticí chemikálie ani elektrická energie. To vše činí z produktů LifeSaver unikátní produkt vhodný zejména pro outdooristy, sportovce, expedice, záchranáře a další. LifeSaver nyní přichází nově na český a slovenský trh díky společnosti MORIS distribution.   číst více

Označení zbraní Prime Safety

07.02.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Jistě si mnoho z vás při útoku na Kapitol Spojených států amerických, že někteří členové ozbrojených složek měli označené závěry barevnými polepy. číst více

RECENZE zbraňová svítilna Streamlight TLR-8A

14.01.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

Dnes vám přinášíme recenzi taktické svítilny na zbraň Streamlight TLR-8A. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu EUROLAMP. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny i to, jak obstála v praktickém využití. Svítilnu pod zbraň v dnešní době volí nejen příslušníci ozbrojených složek, ale i mnoho civilních majitelů zbraní. A to zejména od té doby, co je povoleno využití laserových zaměřovačů i civilisty. číst více

RECENZE - svítilna FENIX TK11 TAC

09.01.2021  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi svítilny FENIX TK11 TAC. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu KRONIUM, která nám tuto svítilnu zapůjčila společně s dalším příslušenstvím. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny, i to jaké příslušenství jsme k ní testovali. Věřte, že svítilna si prošla opravdu drsnými podmínkami. Tyto podmínky byly nastaveny hlavně proto, že sami víme, jak důležitou pomůckou ve službě právě baterka je. číst více

RECENZE batoh Helikon-Tex Bail Out Bag

08.10.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi batohu značky Helikon-Tex a to konkrétně modelu Bail Out Bag o objemu 25l. Recenzi tohoto batohu vám můžeme přinést díky našemu novému partnerovi a to společnosti Sullyho zbrojnice.  číst více

RECENZE: karimatka Therm-A-Rest Z-Lite Regular od Sullyho zbrojnice

05.08.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnešní recenze bude možná trochu neobvyklá, nicméně je doba dovolených, výletů a karimatka je nezbytnou součástí všech, kteří vyznávají spaní v přírodě. Nicméně pokud budeme myslet i na taktické použití, ani odstřelovač nechce ležet na tvrdé zemi. Karimatka Therm-A-Rest Z-Lite Regular má výborné izolační schopnosti, nízkou hmotnost a je vyrobena v USA. číst více

Recenze GUARD TROOPER R

03.08.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Václav Kopeček

Dnes vám přinášíme recenzi speciální svítilny GUARD TROOPER R. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu EUROLAMP. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny a dále jsme byly s testovanou svítilnou spokojeni. Svítilnu podrobíme standartnímu testování, které prověří její výkon ve službě. Jedná se o novinku značky a má být lepší než předchozí model Trooper 73R, který každý zná, a to nejen z naší recenze. Jednalo se o nejrozšířenější baterku v rámci policie. Jak si ale povede její nástupce? číst více

«12345.....15»