recenze

RECENZE - laserové rytí na zbraně

12.07.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Vážení čtenáři dnes vám přinášíme poněkud netradiční recenzi. A to na téma laserového značení zbraní takzvaného rytí. Tuto úpravu zbraní jsme otestovali u společnosti Bohemia Air Soft. číst více

RECENZE - rukavice COP CR214 TS

08.07.2017  |   PN Recenze  |   2 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi taktických rukavic značky COP CR214 TS. Tyto rukavice na recenzi poskytla společnost POLICE-SHOP.CZ. Každý kdo slouží u ozbrojených složek, ví jak důležitá je ochrana rukou. Dalším důležitým aspektem kvalitních rukavic je komfort při střelbě. Dále jsme na testování k rukavicím dostali závěs na rukavice od společnosti Dasta model 681. číst více

RECENZE - kydexové pouzdro

26.06.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi kydexového pouzdra značky KYDEXOVÁPOUZDRA.CZ. Toto pouzdro na recenzi poskytla společnost KYDEXOVÁPOUZDRA.CZ. Každý kdo má zbraň si naprosto uvědomuje, jak důležité je mít na zbraň kvalitní pouzdro, protože pouzdro je věc, která zbraň nejen chrání, ale také musí umožňovat rychlé tasení. Nezáleží na tom život pouze toho, kdo zbraň použije, ale někoho dalšího. A dnešními možná nejžádanějšími pouzdry jsou právě pouzdra z kydexu. číst více

RECENZE - zbraňová svítilna Streamlight Tlr- 1 HL

31.05.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi taktické svítilny na zbraň Streamlight TLR-1 HL. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu EUROLAMP. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny i to, jak obstála v reálném využití. V dnešní době již čím dál tím častěji vidíte umístěné svítilny na zbraních ozbrojených složek, ale také na soukromých střelnicích. Proto věříme, že v této recenzi naleznete svého favorita. číst více

Nová americká značka First Tactical - “Naším posláním je sloužit těm, kdo slouží ostatním”

09.04.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Frogtac

Nová americká značka First Tactical - “Naším posláním je sloužit těm, kdo slouží ostatním” číst více

RECENZE - pouzdra a příslušenství BLACKHAWK

09.04.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi pouzder a příslušenství k nim od značky BLACKHAWK. Tyto věci na recenzi poskytla společnost HQH, která je naším dlouhodobým partnerem v recenzích. Každý kdo má zbraň si naprosto uvědomuje, jak důležité je mít na zbraň kvalitní pouzdro, protože pouzdro je věc, která zbraň nejen chrání, ale také musí umožňovat rychlé tasení. Nezáleží na tom život pouze toho, kdo zbraň použije, ale někoho dalšího. číst více

RECENZE - sportovní doplňky stravy

08.02.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes Vám přinášíme trochu netradiční recenzi. Jedná se o recenzi sportovních výživových doplňků. Jedná se o tři produkty, které nám na recenzi poskytl obchod ForActiv, který má skladem více než 25.000 položek. číst více

RECENZE - Taktický batoh TMC - MOLLE Kangaroo - Snake TYP

27.01.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes Vám přinášíme recenzi taktického batohu značky TCM MOLLE KANGAROO, který jsme pro vás mohli otestovat díky společnosti obchodu FROGTAC. V recenzi se dočtete, jak obstál tento batoh v našem testování číst více

RECENZE - Chrániče kolen Xshape - Argun

27.01.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi chráničů kolen XSHAPE, které nám na recenzi poskytla společnost ARGUN. Takovéto chrániče jsou používané napříč všemi ozbrojenými i bezpečnostními složkami, takže věříme, že tato recenze pro vás jistě bude přínosem. číst více

RECENZE - produkty společnosti FROGTAC

01.12.2016  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi několika kousků vybavení, které se vám ve službě hodí. Toto kvalitní vybavení jsme pro vás mohli otestovat díky spolupráci s obchodem FROGTAC, která toto vybavení na testy poskytla. A brzy se můžete těšit na další recenze z jejich sortimentu. číst více