recenze

RECENZE - Brýle WILEY X SAINT

16.04.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi brýlí značky WILEY X a to konkrétně modelu SAINT. V recenzi se dočtete o naší spokojenosti s touto značkou a popřípadě i o jejích nedostatcích. Recenzi vám můžeme poskytnout díky spolupráci se společností MORIS DISTRIBUTION, která tyto brýle poskytla. číst více

RECENZE - nůž KIZLYAR SUPREME® ECHO D2

14.04.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi pevného nože pro každodenní použití od firmy Kizlyar Supreme a to jednoho z jejich nejlépe vzhledově vypadajících kousků KIZLYAR SUPREME® ECHO D2. Tento zajímavý nůž nám na recenzi poskytla společnost HQH, která je naším dlouhodobým partnerem. číst více

RECENZE - svítilna NITECORE MH25GT

29.01.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi taktické svítilny NITECORE MH25GT a příslušenství pro tuto zbraň. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu EUROLAMP, která nám tuto svítilnu zapůjčila společně s příslušenstvím pro montáž na zbraň a její použití na zbrani. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny a dále jsme byly s testovanou svítilnou spokojeni. Věřte, že svítilna jsme svítilnu testovali, tak aby jsme vám mohli poskytnou její objektvní recenzi. A to hlavně s ohledem na to, že se v práci na svítilnu musíte naprosto spolehnout. číst více

RECENZE- Balistická vesta pro skryté nošení LS-24 od společnosti Argun

05.12.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi balistické vesty pro skryté nošení LS-24, kterou nám na recenzi poskytla společnost ARGUN. Takovéto vesty používají ozbrojené složky, ochranky, dále pak bezpečnostní agentury, ale čím dál tím častěji i soukromé osoby, takže věříme, že tato recenze pro vás jistě bude přínosem. číst více

RECENZE- Balistická vesta pro vrchní nošení LV-26 od společnosti Argun

03.12.2017  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi balistické vesty pro vrchní nošení LV-26, kterou nám na recenzi poskytla společnost ARGUN. Takovéto vesty používají ozbrojené složky, dále pak bezpečnostní agentury, ale čím dál tím častěji i soukromé osoby, takže věříme, že tato recenze pro vás jistě bude přínosem. číst více

RECENZE - produkty ARGUN

29.11.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Vážení čtenáři rozhodli jsme se vám postupně představit některé produkty z nabídky našeho partnera společnosti ARGUN. V dnešním článku vám představíme celkem čtyři produkty a to dvě vesty pro vrchní nošení, nosič plátů a vestu pro skryté nošení. V našich dalších článcích se dočtete i o podrobném testování jedné z balistických vest pro vrchní nošení a jedné vesty pro skryté nošení. číst více

RECENZE - střelecká aktivní sluchátka 3M PELTOR PROTAC HUNTER

16.11.2017  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi střeleckých sluchátek značky 3M PELTOR. A to konkrétně elektronických sluchátek 3M PELTOR PROTAC HUNTER. Tuto recenzi vám můžeme přinést díky společnosti TEGUS, která sluchátka na recenzi poskytla. číst více

RECENZE - boty Prabos Falcon GTX

16.11.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi dalších bot společnosti PRABOS a to taktické obuvi S10436 FALCON GTX. Tuto obuv pro vás můžeme otestovat díky spolupráci se společností PRABOS. Tyto boty jsou jako jedny z mála z nabídky sortimentu s označením policie vybaveny podešví z materiálu VIBRAM. Samozřejmostí jako u všech bot této značky je i GORE-TEX membrána.  číst více

RECENZE - Balistické pláty společnosti ARGUN

30.10.2017  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Vážení čtenáři, dnes vás nečeká naše standartní recenze, ale recenze produktů, které jsme u nás ještě neměli a to jen díky spolupráci se společností ARGUN. Jak jistě víte, tak společnost ARGUN patří mezi špičku ve výrobě balistických ochranných prostředků. Dnešní recenze se týká právě balistických ochranných prostředků a to balistických plátů a měkké balistiky. Navíc se nejedná pouze o psanou recenzi, ale také video recenzi, abyste i vy viděli vše co my a mohli jsme vám takto naší recenzi potvrdit. číst více

RECENZE - POUZDRO NA ZBRAŇ BLACKHAWK! OMEGA VI ULTRA UNIVERSAL MODULAR LIGHT

10.09.2017  |   PN Recenze  |   2 komentářů  |   Václav Kopeček

Dnes vám přinášíme recenzi taktického pouzdra od značky BLACKHAWK. Toto pouzdro  na recenzi poskytla společnost HQH, která je naším dlouhodobým partnerem v recenzích. Pokud hledáte mnoho možností nošení jednoho pouzdra, tak jste právě nalezli dokonalé řešení. A k tomu navíc i pouzdro na jakoukoliv zbraň se svítilnou. číst více