recenze

RECENZE - mobilní telefon CAT S61

02.01.2019  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi mobilního telefonu CAT S61. Jedná se o novinku roku 2018, kterou jsme měli možnost dlouhodobě testovat. V recenzi se dočtete technické specifikace, ale také to jak jsme byly v rámci testování s telefonem spokojeni. Za možnost testu děkujeme společnosti TCCM. číst více

RECENZE - zbraňová svítilna Nightstick TWM-850XLS

02.01.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi taktické svítilny na zbraň NIGHTSTICK TWM-850XLS. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu EUROLAMP. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny i to, jak obstála v reálném využití. V dnešní době již čím dál tím častěji vidíte umístěné svítilny na zbraních ozbrojených složek, ale také na soukromých střelnicích. Proto věříme, že v této recenzi naleznete svého favorita. Jedná se u nás o neznámou značku s příznivou cenou, tak jsme sami zvědavý, co svítilna přinese na trh. číst více

RECENZE - MULTITOOL LEATHERMAN MUT

30.12.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi multitoolu LEATHERMAN a to konkrétně modelu MUT. V recenzi se dočtete o naší spokojenosti s touto značkou a popřípadě i o jejích nedostatcích. Recenzi vám můžeme poskytnout díky spolupráci se společností MORIS DISTRIBUTION, která tento mulitool poskytla. číst více

RECENZE - kamery CEL-TEC M6 DUAL a CEL-TEC M5 Dual Touch

23.10.2018  |   PN Recenze  |   6 komentářů  |   redakce PN

Kamera do vozidla – v dnešní době nutnost Kamera do auta je v dnešní době téměř již samozřejmostí. Věc, kterou jsme v dřívějších dobách vídali pouze u profesionálních řidičů, nebo u vozidel bezpečnostních složek, se čím dál tím více stává součástí i běžného života normálních řidičů. Ovšem v případě těchto kamer se nejedná o běžně známé modely kamer. Jedná se o kamery ve zpětných zrcátkách i s kamerou zpětnou. číst více

RECENZE - kalhoty 24-7 ECLIPSE

20.10.2018  |   PN Recenze  |   2 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi kalhot 24-7 TACTICAL, které pro vás můžeme otestovat díky společnosti BULLARMYSHOP. Jedná se o kalhoty, které by měli vyhovovavat, jak na normální nošení, tak i do služby. číst více

RECENZE - produkty společnosti Prime Safety

17.10.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi vybavení od společnosti Prime Safety, a to vybavení od výstražného světla až po zdravotnické vybavení.  Jak jsme byly testování spokojeni, se dozvíte dále v recenzi. číst více

RECENZE - svítilna LEDLENSER P4X

16.10.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi svítilny LEDLENSER a to konkrétně modelu P4X. Každý příslušník ozbrojených složek má  u sebe svítilnu, ale mnoho z nich i záložní svítilnu. Jedna varianta této svítilny je i právě testovaná svítilna LEDLENSER P4X. číst více

RECENZE - blůza TRU TRU SPEC

16.10.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi blůzy TRU TRU SPEC, kterou pro vás můžeme otestovat díky společnosti BULLARMYSHOP. Má se jednat o blůzu, která je vhodná jak pro výkon služby, tak i na civilní nošení, tak jsme sami zvědavý. číst více

RECENZE - batoh Snugpak Xecot 35l

16.10.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi batohu značky Snugpak a to konkrétně modelu XOCET o objemu 35l. Recenzi tohoto batohu vám můžeme přinést díky našemu novému partnerovi a to společnosti BULLARMYSHOP.  Značka Snugpak je ve světě celkem vyhlášená, tak uvidíme, jak jejich batoh obstojí v naší recenzi. číst více

RECENZE - policejní kamera CEL-TEC PK65

05.09.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

Dnes vám přinášíme recenzi policejní kamery CEL-TEC PK65. Recenzi této kamery Vám můžeme přinést díky společnosti CEL-TEC. Tato společnost je výhradním dovozcem této kamery. Jedná se o z nejlevnějších model policejní kamery od společnosti CEL-TEC, takže jsme na něj sami zvědaví. číst více