recenze

«12345.....7»

RECENZE - poudra SAFARILAND

02.01.2019  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi pouzder SAFARILAND. Tyto pouzdra na recenzi poskytla společnost HQH, která je naším dlouhodobým partnerem v recenzích. Pouzdro je každodenním společníkem ve službě a musíte se na něj vždy spolehnout. Pouzdra SAFARILAND jsou ve světě jedny z nejznámějších, takže uvidíme, jak si obstojí v našich testech. číst více

RECENZE - mobilní telefon CAT S61

02.01.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi mobilního telefonu CAT S61. Jedná se o novinku roku 2018, kterou jsme měli možnost dlouhodobě testovat. V recenzi se dočtete technické specifikace, ale také to jak jsme byly v rámci testování s telefonem spokojeni. Za možnost testu děkujeme společnosti TCCM. číst více

RECENZE - zbraňová svítilna Nightstick TWM-850XLS

02.01.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi taktické svítilny na zbraň NIGHTSTICK TWM-850XLS. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu EUROLAMP. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny i to, jak obstála v reálném využití. V dnešní době již čím dál tím častěji vidíte umístěné svítilny na zbraních ozbrojených složek, ale také na soukromých střelnicích. Proto věříme, že v této recenzi naleznete svého favorita. Jedná se u nás o neznámou značku s příznivou cenou, tak jsme sami zvědavý, co svítilna přinese na trh. číst více

RECENZE - Zámek ZORE X-CORE

30.12.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi novinky na trhu, kterou nabízí společnost HABRESTO  ARMS s.r.o. a to zámku ZORE X-CORE. Toto zámek  je naprostou novinkou na českém trhu a můžete ho zakoupit od letošního roku. Tento zámek pro vás můžeme otestovat díky spolupráci se společností HABRESTO ARMS s.r.o. .  Tato společnost je naším novým dlouhodobým partnerem a můžete se těšit na recenze mnoha z jejich produktů. číst více

RECENZE - MULTITOOL LEATHERMAN MUT

30.12.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi multitoolu LEATHERMAN a to konkrétně modelu MUT. V recenzi se dočtete o naší spokojenosti s touto značkou a popřípadě i o jejích nedostatcích. Recenzi vám můžeme poskytnout díky spolupráci se společností MORIS DISTRIBUTION, která tento mulitool poskytla. číst více

RECENZE - kamery CEL-TEC M6 DUAL a CEL-TEC M5 Dual Touch

23.10.2018  |   PN Recenze  |   3 komentářů  |   redakce PN

Kamera do vozidla – v dnešní době nutnost Kamera do auta je v dnešní době téměř již samozřejmostí. Věc, kterou jsme v dřívějších dobách vídali pouze u profesionálních řidičů, nebo u vozidel bezpečnostních složek, se čím dál tím více stává součástí i běžného života normálních řidičů. Ovšem v případě těchto kamer se nejedná o běžně známé modely kamer. Jedná se o kamery ve zpětných zrcátkách i s kamerou zpětnou. číst více

RECENZE - kalhoty 24-7 ECLIPSE

20.10.2018  |   PN Recenze  |   2 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi kalhot 24-7 TACTICAL, které pro vás můžeme otestovat díky společnosti BULLARMYSHOP. Jedná se o kalhoty, které by měli vyhovovavat, jak na normální nošení, tak i do služby. číst více

RECENZE - produkty společnosti Prime Safety

17.10.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi vybavení od společnosti Prime Safety, a to vybavení od výstražného světla až po zdravotnické vybavení.  Jak jsme byly testování spokojeni, se dozvíte dále v recenzi. číst více

RECENZE - svítilna LEDLENSER P4X

16.10.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi svítilny LEDLENSER a to konkrétně modelu P4X. Každý příslušník ozbrojených složek má  u sebe svítilnu, ale mnoho z nich i záložní svítilnu. Jedna varianta této svítilny je i právě testovaná svítilna LEDLENSER P4X. číst více

RECENZE - blůza TRU TRU SPEC

16.10.2018  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi blůzy TRU TRU SPEC, kterou pro vás můžeme otestovat díky společnosti BULLARMYSHOP. Má se jednat o blůzu, která je vhodná jak pro výkon služby, tak i na civilní nošení, tak jsme sami zvědavý. číst více

«12345.....7»