recenze

«12345.....8»

RECENZE - auto kamera CEL-TEC K4 DUAL GPS

05.01.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi kamery do auta CEL-TEC K4 DUAL GPS . Recenzi této kamery Vám můžeme přinést díky společnosti CEL-TEC. Tato společnost je výhradním dovozcem těchto kamer. Jedná se o kameru, která obsahuje i zadní kameru a je vybavena GPS a wifi modulem. číst více

RECENZE - Zámek ZORE X-CORE

04.12.2019  |   PN Recenze  |   2 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi novinky na trhu, kterou nabízí společnost HABRESTO  ARMS s.r.o. a to zámku ZORE X-CORE. Toto zámek  je naprostou novinkou na českém trhu a můžete ho zakoupit od letošního roku. Tento zámek pro vás můžeme otestovat díky spolupráci se společností HABRESTO ARMS s.r.o. .  Tato společnost je naším novým dlouhodobým partnerem a můžete se těšit na recenze mnoha z jejich produktů. číst více

RECENZE policejní kamera CEL-TEC PK90

30.11.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

Dnes vám přinášíme recenzi policejní kamery CEL-TEC PK90. Recenzi této kamery Vám můžeme přinést díky společnosti CEL-TEC. Tato společnost je výhradním dovozcem této kamery. Jedná se o naprostou novinku, tak jsme zvědavý, zdali se podařilo ještě zlepšit model PK80, který jsme již testovali. číst více

Recenze Cold Steel Recon 1 Clip Point Half Serr

01.10.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Václav Kopeček

Dnes vám přinášíme recenzi zavíracího nože pro každodenní použití od firmy Cold Steel a to jednoho z jejich nejlepších kousků Cold Steel Recon 1 Clip Point Half Serr. Tento zajímavý nůž nám na recenzi poskytla společnost AZ NOŽE, která je naším dlouhodobým partnerem. číst více

Recenze GUARD TROOPER R

01.10.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Václav Kopeček

Dnes vám přinášíme recenzi speciální svítilny GUARD TROOPER R. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu EUROLAMP. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny a dále jsme byly s testovanou svítilnou spokojeni. Svítilnu podrobíme standartnímu testování, které prověří její výkon ve službě. Jedná se o novinku značky a má být lepší než předchozí model Trooper 73R, který každý zná, a to nejen z naší recenze. Jednalo se o nejrozšířenější baterku v rámci policie. Jak si ale povede její nástupce? číst více

Recenze multitool Leatherman OHT

01.10.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Václav Kopeček

Dnes pro vás přinášíme recenzi multitoolu LEATHERMAN a to konkrétně modelu OHT. V recenzi se dočtete o naší spokojenosti s touto značkou a popřípadě i o jejích nedostatcích. Recenzi vám můžeme poskytnout díky spolupráci se společností MORIS DISTRIBUTION, která tento mulitool poskytla. Jedná se o jedinečný typ mulitoolu. O jeho jedinečnosti se dočtete dále v recenzi. číst více

RECENZE MULTITOOL LEATHERMAN OHT

02.06.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi multitoolu LEATHERMAN a to konkrétně modelu OHT. V recenzi se dočtete o naší spokojenosti s touto značkou a popřípadě i o jejích nedostatcích. Recenzi vám můžeme poskytnout díky spolupráci se společností MORIS DISTRIBUTION, která tento mulitool poskytla. Jedná se o jedinečný typ mulitoolu. O jeho jedinečnosti se dočtete dále v recenzi. číst více

RECENZE bunda ROTHCO SPEC OPS

24.02.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes Vám přinášíme recenzi bundy  ROTHCO SPEC OPS, kterou jsme pro vás mohli otestovat díky společnosti BULLARMYSHOP. Jedná se o bundu za zajímavou cenu, tak jsme sami zvědaví, jak to bude s kvalitou bundy. číst více

RECENZE ROTHCO SPEC OPS FLEECE

19.02.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes Vám přinášíme recenzi mikiny ROTHCO SPEC OPS FLEECE, kterou jsme pro vás mohli otestovat díky společnosti BULLARMYSHOP. Jedná se o mikinu za zajímavou cenu, tak jsme zvědaví jaké budou její vlastnosti. číst více

RECENZE - poudra SAFARILAND

02.01.2019  |   PN Recenze  |   2 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi pouzder SAFARILAND. Tyto pouzdra na recenzi poskytla společnost HQH, která je naším dlouhodobým partnerem v recenzích. Pouzdro je každodenním společníkem ve službě a musíte se na něj vždy spolehnout. Pouzdra SAFARILAND jsou ve světě jedny z nejznámějších, takže uvidíme, jak si obstojí v našich testech. číst více

«12345.....8»