recenze

«12345.....8»

RECENZE: Nůž Charon III od Radima Dachse – EDC, i služební pracant

22.06.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

  Český nožíř Radim Dachs je znám odborné, ale i laické veřejnosti. Se svým bratrem se zabývá výrobou nožů od roku 2002, nicméně v jeho nabídce naleznete i kované repliky Japonských mečů vyráběných tradiční metodou technologií překládání oceli. V dnešní recenzi si představíme nůž Charon III, který lze nakonfigurovat dle přání zákazníka téměř neomezeně. Nůž je vhodný jak pro každodenní nošení, tak i pro pracovní nasazení. číst více

RECENZE - Kalhoty Helikon-Tex® Urban Tactical

03.05.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes Vám přinášíme recenzi kalhot Helikon-tex UTP, které jsme pro vás mohli otestovat díky společnosti obchodu SULLYHOZBROJNICE. V recenzi se dočtete, jak tyto již mezi lidmi dnes již jedny z nejznámějších kalhot obstáli u nás a to zejména s posunem od posledních testů, kdy jsme měli tyto kalhoty možnost testovat. číst více

Sullyho zbrojnice - nový partner

08.03.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Jak jste si jistě všimli, tak se mezi našimi bannery objevil jeden nový. Jedná se o nového patrnera, a to Sullyho zbrojnici. Jsme velmi rádi, že zrovna tohoto partnera můžeme představit a dále, že budeme moci testovat jeho produkty, jejichž recenze jistě budou pro nás i pro Vás velkým přínosem. číst více

RECENZE - auto kamera CEL-TEC K4 DUAL GPS

05.01.2020  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi kamery do auta CEL-TEC K4 DUAL GPS . Recenzi této kamery Vám můžeme přinést díky společnosti CEL-TEC. Tato společnost je výhradním dovozcem těchto kamer. Jedná se o kameru, která obsahuje i zadní kameru a je vybavena GPS a wifi modulem. číst více

RECENZE - Zámek ZORE X-CORE

04.12.2019  |   PN Recenze  |   2 komentářů  |   redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi novinky na trhu, kterou nabízí společnost HABRESTO  ARMS s.r.o. a to zámku ZORE X-CORE. Toto zámek  je naprostou novinkou na českém trhu a můžete ho zakoupit od letošního roku. Tento zámek pro vás můžeme otestovat díky spolupráci se společností HABRESTO ARMS s.r.o. .  Tato společnost je naším novým dlouhodobým partnerem a můžete se těšit na recenze mnoha z jejich produktů. číst více

RECENZE policejní kamera CEL-TEC PK90

30.11.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

Dnes vám přinášíme recenzi policejní kamery CEL-TEC PK90. Recenzi této kamery Vám můžeme přinést díky společnosti CEL-TEC. Tato společnost je výhradním dovozcem této kamery. Jedná se o naprostou novinku, tak jsme zvědavý, zdali se podařilo ještě zlepšit model PK80, který jsme již testovali. číst více

Recenze Cold Steel Recon 1 Clip Point Half Serr

01.10.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Václav Kopeček

Dnes vám přinášíme recenzi zavíracího nože pro každodenní použití od firmy Cold Steel a to jednoho z jejich nejlepších kousků Cold Steel Recon 1 Clip Point Half Serr. Tento zajímavý nůž nám na recenzi poskytla společnost AZ NOŽE, která je naším dlouhodobým partnerem. číst více

Recenze GUARD TROOPER R

01.10.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Václav Kopeček

Dnes vám přinášíme recenzi speciální svítilny GUARD TROOPER R. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu EUROLAMP. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny a dále jsme byly s testovanou svítilnou spokojeni. Svítilnu podrobíme standartnímu testování, které prověří její výkon ve službě. Jedná se o novinku značky a má být lepší než předchozí model Trooper 73R, který každý zná, a to nejen z naší recenze. Jednalo se o nejrozšířenější baterku v rámci policie. Jak si ale povede její nástupce? číst více

Recenze multitool Leatherman OHT

01.10.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Václav Kopeček

Dnes pro vás přinášíme recenzi multitoolu LEATHERMAN a to konkrétně modelu OHT. V recenzi se dočtete o naší spokojenosti s touto značkou a popřípadě i o jejích nedostatcích. Recenzi vám můžeme poskytnout díky spolupráci se společností MORIS DISTRIBUTION, která tento mulitool poskytla. Jedná se o jedinečný typ mulitoolu. O jeho jedinečnosti se dočtete dále v recenzi. číst více

RECENZE MULTITOOL LEATHERMAN OHT

02.06.2019  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi multitoolu LEATHERMAN a to konkrétně modelu OHT. V recenzi se dočtete o naší spokojenosti s touto značkou a popřípadě i o jejích nedostatcích. Recenzi vám můžeme poskytnout díky spolupráci se společností MORIS DISTRIBUTION, která tento mulitool poskytla. Jedná se o jedinečný typ mulitoolu. O jeho jedinečnosti se dočtete dále v recenzi. číst více

«12345.....8»