PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

Testujeme MANu - ženský pohled

26.02.2015  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Je jídlo přežitek a nahradí ho ,,nápoj"? Právě to testuje naše redakce. Jsme na začátku a přinášíme vám první pohled. MANu testuje prvních několik dní naše kolegyně Jana a níže vám přináší řadu svých poznatků.  číst více

MANA - testujeme jídlo budoucnosti

16.02.2015  |   PN Recenze  |   3 komentářů  |   Redakce PN

MANA je pokrm, který podle legend seslal Bůh Mojžíšovi a jeho lidu, když putovali pouští. Nám MANU seslal Jakub Krejčík. Prý jestli není lepší si dát MANU, než bagetu na benzínkách, či úplně vynechávat jídla. Znáte to všichni... Dobrý, jdeme do toho! číst více

Když vám běžná produkce nestačí, Honza Pávek pomůže

02.02.2015  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Jistě to znáte, taktické doplňky se trhají, spona na opasku praskla, o obšití ani nemluvě... a z pouzdra na kasr je už jen cár nití, které máte sto chutí roztrhat. Ano, to známe všichni a proto se mnozí poohlíží po něčem jiném. Kvalitnějším. Obvykle to znamená jedinou možnou volbu. Ručně šité výrobky. A ty vám zde budeme postupně představovat. Jejich výrobcem je Honza Pávek z jptt.cz a opravdu stojí za to! číst více

PARTNEŘI POLICEJNÍCH NOVIN = špičkové zboží a služby pro vás s řadou výhod

14.01.2015  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Přehled firem, které spolupracují s naší redakcí. Výhodné ceny, kvalitní zboží a dostupné služby. Ověřené firmy, e-shopy, řemeslníci, nožíři a další, kteří zaručují vysoký standard. Pro příslušníky ozbrojených složek, hasičů, či záchranářů výhodnější ceny, či něco navíc.  číst více

Recenze nože Kizlyar Korshun

22.12.2014  |   PN Recenze  |   2 komentářů  |   Michal Krejčík

 Dagestánský nůž Kizlyar Korshun je hojně používán na východě. Ruská armáda tyto nože často používá, taktéž její speciální jednotky, včetně policie. Naše redakce měla na měsíc k testování nůž přímo od dovozce. Jak se Kizlyar nosí, jaké má ostří a co vydrží se dočtete v našem testu. číst více

Recenze policejního nože KONOL Aeternus P

12.12.2014  |   PN Recenze  |   5 komentářů  |   Jiří „Špillda“ Špiller – SPJ Praha

Asi ani není důležité proč a jak, ale jednoho dne mi zavolal Honza Horn z Konolu, že chystá vývoj bojového nože pro PČR a její speciální složky a jestli bych se nechtěl do projektu zapojit a nůž prohnat testováním na SPJ Praha. To jako že dostanu nůž na hraní a blbnutí, když ho zničím, nemusím ho platit, můžu remcat do tvaru čepele atd…?  No JASNĚ, že chci. číst více

TEST - funkční policejní triko MálekTex

24.11.2014  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN, policista ve službě

Kvalitní oblečení je základ, obzvlášť to platí v oborech, kde se musíte spolehnout na kvalitní provedení, dobrý odvod potu a pohodlné nošení. Policejní trička zná každý, běžné bavlněné triko, které když vezmete pod čerňáky a spotíte se, není žádný zázrak. V našem testu bylo policistou v aktivní službě odzkoušeno triko české firmy MálekTex. číst více

TEST dětských autosedaček - podzim 2014

27.10.2014  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN, ÚAMK

ÚAMK spolu se svými evropskými partnery - z nichž nejznámější jsou německý ADAC a rakouský ÖAMTC - testoval dětské autosedačky (konají se vždy jarní a podzimní). Do testu bylo vybráno na velikou žádost našich i zahraničních klientů 11 modelů od méně známých výrobců v té levnější cenové hladině. číst více

Maxpedition Sitka Gearslinger

08.10.2014  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Michal Voska

Batoh Sitka Gearslinger mě provázel Afghánistánem, ale i džunglí pražské metropole. Jak se nosí, co mi na něm chybělo, co vyhovovalo a proč jsem si jej nakonec tak oblíbil? To se dozvíte dále. číst více

Balkánský test - Traser P6600 Red Combat

08.10.2014  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Michal Voska

Když cestujete po místech postižených válkou, místech, kde Vás čekají změny počasí a náročné podmínky, potřebujete se spolehnout na vše, co si s sebou zabalíte a co si na sebe oblečete. Samozřejmostí jsou i perfektní hodinky. Jedny takové jsem měl možnost otestovat při cestách po Kosovu a dalších zemích Balkánu. Jaké jsou? Nebudeme předbíhat, přečtěte si recenzi... číst více