PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

«1.....89101112»

PARTNEŘI POLICEJNÍCH NOVIN = špičkové zboží a služby pro vás s řadou výhod

14.01.2015  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Přehled firem, které spolupracují s naší redakcí. Výhodné ceny, kvalitní zboží a dostupné služby. Ověřené firmy, e-shopy, řemeslníci, nožíři a další, kteří zaručují vysoký standard. Pro příslušníky ozbrojených složek, hasičů, či záchranářů výhodnější ceny, či něco navíc.  číst více

Recenze nože Kizlyar Korshun

22.12.2014  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Michal Krejčík

 Dagestánský nůž Kizlyar Korshun je hojně používán na východě. Ruská armáda tyto nože často používá, taktéž její speciální jednotky, včetně policie. Naše redakce měla na měsíc k testování nůž přímo od dovozce. Jak se Kizlyar nosí, jaké má ostří a co vydrží se dočtete v našem testu. číst více

Recenze policejního nože KONOL Aeternus P

12.12.2014  |   PN Recenze  |   5 komentářů  |   Jiří „Špillda“ Špiller – SPJ Praha

Asi ani není důležité proč a jak, ale jednoho dne mi zavolal Honza Horn z Konolu, že chystá vývoj bojového nože pro PČR a její speciální složky a jestli bych se nechtěl do projektu zapojit a nůž prohnat testováním na SPJ Praha. To jako že dostanu nůž na hraní a blbnutí, když ho zničím, nemusím ho platit, můžu remcat do tvaru čepele atd…?  No JASNĚ, že chci. číst více

TEST - funkční policejní triko MálekTex

24.11.2014  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN, policista ve službě

Kvalitní oblečení je základ, obzvlášť to platí v oborech, kde se musíte spolehnout na kvalitní provedení, dobrý odvod potu a pohodlné nošení. Policejní trička zná každý, běžné bavlněné triko, které když vezmete pod čerňáky a spotíte se, není žádný zázrak. V našem testu bylo policistou v aktivní službě odzkoušeno triko české firmy MálekTex. číst více

TEST dětských autosedaček - podzim 2014

27.10.2014  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN, ÚAMK

ÚAMK spolu se svými evropskými partnery - z nichž nejznámější jsou německý ADAC a rakouský ÖAMTC - testoval dětské autosedačky (konají se vždy jarní a podzimní). Do testu bylo vybráno na velikou žádost našich i zahraničních klientů 11 modelů od méně známých výrobců v té levnější cenové hladině. číst více

Maxpedition Sitka Gearslinger

08.10.2014  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Michal Voska

Batoh Sitka Gearslinger mě provázel Afghánistánem, ale i džunglí pražské metropole. Jak se nosí, co mi na něm chybělo, co vyhovovalo a proč jsem si jej nakonec tak oblíbil? To se dozvíte dále. číst více

Balkánský test - Traser P6600 Red Combat

08.10.2014  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Michal Voska

Když cestujete po místech postižených válkou, místech, kde Vás čekají změny počasí a náročné podmínky, potřebujete se spolehnout na vše, co si s sebou zabalíte a co si na sebe oblečete. Samozřejmostí jsou i perfektní hodinky. Jedny takové jsem měl možnost otestovat při cestách po Kosovu a dalších zemích Balkánu. Jaké jsou? Nebudeme předbíhat, přečtěte si recenzi... číst více

TEST - opasek z paracordu

06.10.2014  |   PN Recenze  |   2 komentářů  |   Michal Voska

V dnešním testu si představíme ručně vyrobený opasek z padákové šňůry - paracordu. Opasek je vyráběn na Slovensku v mnoha variantách provedení a po 14 dnech nošení si ho nemůžeme vynachválit. číst více

Test - Tank Aligátor Rx430 Extremo

01.09.2014  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Michal Voska

Tento telefon jsem úmyslně nazval tankem, a to nejen díky jeho odolné konstrukci, ale i díky jeho rozměrům a hmotnosti. Od odolného telefonu jsem očekával hodně, ale to, že v mnoha ohledech překoná i můj současný smartphone, mě překvapilo. číst více

«1.....89101112»