PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

Recenze: Multifunkční kleštěj EVO GERBER

18.05.2015  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Redakce PN

Multifunkční kleště, či nářaďové kleště od značky Gerber. Jaké jsou, jaké jsou klady, zápory, či jak si stojí oproti konkurenci? V našem testu si ukážeme, jaké nástroje kleště mají, co je dobře použitelné a co méně a na závěr klady, zápory a cena. Kleště nám do redakce zapůjčil TOP-ARMYSHOP, náš nový partner, díky kterému pro vás budeme testovat spoustu užitečných doplňků, výbavy a výstroje. číst více

Recenze nože Mr.Blade Patriot

04.05.2015  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

V předešlé recenzi byl představen nůž Kizlyar Korshun, v té dnešní se podíváme na zoubek, či spíše ostří nože Mr.Blade Patriot. Tato značka je dceřinnou společností firmy Kizlyar a je známa převážně výrobou nožů z nástrojové oceli D2. Model Patriot je trochu jiný, než Korshun. To, jak nám seděl, jaké má ostří, či jak se dá nosit si přečtěte v naší recenzi. číst více

Policejní nůž KONOL Aeternus A - aktuálně

13.04.2015  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Redakce PN

Před pár měsíci vznikla v hlavách pánů z KONOLu myšlenka na výrobu policejního nože. Jak bylo slíbeno, tak se i stalo, nůž byl otestován (viz předešlá recenze dále v textu) a aktuálně se pro Vás vyrábí. My si nyní ukážeme ukázku z nožířské výstavě v Praze, kde KONOL vystavoval... číst více

MANA - testujeme jídlo budoucnosti. Mužský pohled

31.03.2015  |   PN Recenze  |   7 komentářů  |   Redakce PN

MANA, mužský poohled na plnohodnotnou náhradu jídla ,,v prášku". Jaká je, jak chutná, jak zasytí, je lepší, než bageta na benzínce, či svíčková se šesti? číst více

Testujeme MANu - ženský pohled

26.02.2015  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Je jídlo přežitek a nahradí ho ,,nápoj"? Právě to testuje naše redakce. Jsme na začátku a přinášíme vám první pohled. MANu testuje prvních několik dní naše kolegyně Jana a níže vám přináší řadu svých poznatků.  číst více

MANA - testujeme jídlo budoucnosti

16.02.2015  |   PN Recenze  |   3 komentářů  |   Redakce PN

MANA je pokrm, který podle legend seslal Bůh Mojžíšovi a jeho lidu, když putovali pouští. Nám MANU seslal Jakub Krejčík. Prý jestli není lepší si dát MANU, než bagetu na benzínkách, či úplně vynechávat jídla. Znáte to všichni... Dobrý, jdeme do toho! číst více

Když vám běžná produkce nestačí, Honza Pávek pomůže

02.02.2015  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Jistě to znáte, taktické doplňky se trhají, spona na opasku praskla, o obšití ani nemluvě... a z pouzdra na kasr je už jen cár nití, které máte sto chutí roztrhat. Ano, to známe všichni a proto se mnozí poohlíží po něčem jiném. Kvalitnějším. Obvykle to znamená jedinou možnou volbu. Ručně šité výrobky. A ty vám zde budeme postupně představovat. Jejich výrobcem je Honza Pávek z jptt.cz a opravdu stojí za to! číst více

PARTNEŘI POLICEJNÍCH NOVIN = špičkové zboží a služby pro vás s řadou výhod

14.01.2015  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Přehled firem, které spolupracují s naší redakcí. Výhodné ceny, kvalitní zboží a dostupné služby. Ověřené firmy, e-shopy, řemeslníci, nožíři a další, kteří zaručují vysoký standard. Pro příslušníky ozbrojených složek, hasičů, či záchranářů výhodnější ceny, či něco navíc.  číst více

Recenze nože Kizlyar Korshun

22.12.2014  |   PN Recenze  |   2 komentářů  |   Michal Krejčík

 Dagestánský nůž Kizlyar Korshun je hojně používán na východě. Ruská armáda tyto nože často používá, taktéž její speciální jednotky, včetně policie. Naše redakce měla na měsíc k testování nůž přímo od dovozce. Jak se Kizlyar nosí, jaké má ostří a co vydrží se dočtete v našem testu. číst více

Recenze policejního nože KONOL Aeternus P

12.12.2014  |   PN Recenze  |   5 komentářů  |   Jiří „Špillda“ Špiller – SPJ Praha

Asi ani není důležité proč a jak, ale jednoho dne mi zavolal Honza Horn z Konolu, že chystá vývoj bojového nože pro PČR a její speciální složky a jestli bych se nechtěl do projektu zapojit a nůž prohnat testováním na SPJ Praha. To jako že dostanu nůž na hraní a blbnutí, když ho zničím, nemusím ho platit, můžu remcat do tvaru čepele atd…?  No JASNĚ, že chci. číst více