PN Recenze

V této kategorii naleznete recenze vybavení, které se vám může hodit při výkonu služby, ale i v běžném životě. Vybavení pro vás testují specialité v oboru a při testech toto vybavení podrobují těm nejnáročnějším podmínkám. Recenze jsou zpracovány tak, aby jste měli objektivní přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivého vybavení. Firmy se kterými na testech spolupracujeme, a kde testované zboží, ale i mnoho jiného můžete zakoupit naleznete vpravo pod odkazem "Partneři". Tento seznam pro Vás budeme s každou novou recenzí aktualizovat.

RECENZE - čistící pasta FROG LUBE

04.04.2016  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi čistícího přípravku na zbraně FROG LUBE. Tento přípravek na recenzi poskytla společnost HQH, která je naším dlouhodobým partnerem v recenzích. Každý kdo má zbraň si naprosto uvědomuje, jak důležité je mít zbraň čistou, protože to znamená mít zbraň fungující. Zejména si toto uvědomují členové ozbrojených složek. Protože v případě, že by zbraň museli použít je potřeba se spolehnout na její 100% funkčnost. Nezáleží na tom život pouze toho, kdo zbraň použije, ale někoho dalšího. číst více

RECENZE - hodinky Suunto Vector Military Foliage Green,

30.03.2016  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi outdoorových hodinek Suunto Vector Military Foliage Green, které nám na recenzi zapůjčila společnost HODINKY-SPORT.CZ. Hodinky jsou již hodně dlouhou dobu každodenním společníkem správného muže. Tímto společníkem jsou i pro příslušníky IZS a ozbrojených složek. číst více

RECENZE - brýle BLUEYE

18.03.2016  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes pro vás přinášíme recenzi brýlí značky BLUEYE. V recenzi se dočtete o třech modelech brýlí této značky. Recenzi vám můžeme poskytnout díky spolupráci se společností Adventure Life, která tyto brýle poskytla. Na vývoji těchto býlí se podíleli Australské a Novozelánské armádní speciáí jednotky.  číst více

RECENZE - nástroje pro násilné vstupy

16.03.2016  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi speciálních nástavců na teleskopické obušky pro provedení násilného vstupu. A to páčidlo k teleskopickému obušku BCB-01 a koncovku s páčidlem k teleskopickému obušku BE-03. Tuto recenzi vám můžeme přinést díky společnosti TEGUS, která obě páčidla na recenzi poskytla. číst více

RECENZE - PRABOS DELTA 8 zipper GTX

15.03.2016  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   REDAKCE PN

Dnes vám přinášíme recenzi novinky společnosti PRABOS a to taktické obuvi S10873 DELTA 8 zipper GTX. Tato obuv je naprostou novinkou této společnosti a můžete jí zakoupit od ledna letošního roku. Tuto obuv pro vás můžeme otestovat díky spolupráci se společností PRABOS. Tyto boty jsou jako první z nabídky sortimentu s označením policie vybaveny zipem na vnitřní straně bot. Samozřejmostí jako u všech bot této značky je i GORE-TEX membrána.  číst více

Brousení nože profesionálem - Spyderco police zachráněno

13.03.2016  |   PN Recenze  |   1 komentářů  |   Redakce PN

Mnozí z vás mají rádi nože, proto vám pravidelně přinášíme recenze pevných, ale i zavíracích nožů a další chystáme. Dnes se podíváme na to, jaké to je, když si vezme do parády poničený nůž se strhlou fasetou mistr brusič - Di Marcus z Prahy. Ten od nás dostal jednoznačný úkol - zachraň Spyderco POLICE s čepelí z VG10 po zásahu pseudobrusiče. Di Marcus výzvu přijal a o jeho práci se můžete přesvědčit v dnešním článku... číst více

RECENZE - prádlo ARMADILLO MERINO

09.03.2016  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi několika druhů funkčního prádla značky ARMADILLO MERINO. Toto prádlo jsme měli možnost otestovat díky dlouhodobé spolupráci se společností Adventure life. V recenzi jsme otestovali od této značky funkční ponožky, čepici a nákrčník. číst více

RECENZE - taktická svítilna NITECORE P20

08.03.2016  |   PN Recenze  |   16 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi taktické svítilny NITECORE P20. Tuto svítilnu pro vás můžeme otestovat díky obchodu EUROLAMP, která nám tuto svítilnu zapůjčila společně s pouzdrem na opasek. V recenzi se dočtete technické specifikace této svítilny a dále jaké příslušenství jsme k ní testovali. Věřte, že svítilna si prošla opravdu drsnými podmínkami. Tyto podmínky byly nastaveny hlavně proto, že sami víme, jak důležitou pomůckou ve službě právě baterka je.  číst více

RECENZE - odolný telefon CAT S40

28.02.2016  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Dnes vám přinášíme recenzi mobilního telefonu Caterpillar S40, který jsme pro vás mohli otestovat díky společnosti TCCM. V recenzi se dočtete technické specifikace, ale také to jaké testy jsme si připravili pro tento odolný telefon. Jistě už skoro každý zažil to, že mu spadl telefon a prasknul mu displej,  nebo pád nevydržela konstrukce telefonu. číst více

RECENZE - Rukavice Mechanix Wear M-Pact

25.02.2016  |   PN Recenze  |   0 komentářů  |   Redakce PN

Již dlouho nás kontaktujete s žádostmi o recenze rukavic. Dnes vám díky spolupráci se společností Adventure Life přinášíme recenzi rukavic značky Mechanix Wear. Společnost Adventure Life poskytla několik druhů rukavic, o kterých se dnes dočtete. číst více